A fost terifiat ca si-a pierdut 'barbatia'! Starul cunoscut in toata lumea a trecut prin clipe groaznice: "Era ca un peste mort!" Ce a patit si ce i-au spus medicii

A fost terifiat ca si-a pierdut 'barbatia'! Starul cunoscut in toata lumea a trecut prin clipe groaznice: "Era ca un peste mort!" Ce a patit si ce i-au spus medicii

Freddie Flintoff, gazda show-ului Top Gear, a povestit un moment ciudat al vietii sale in care a crezut ca va ramane impotent.

Freddie Flintoff, fosta vedeta in cricket si acum gazda a celebrului show tv Top Gear, a dezvaluit un moment ciudat cu care s-a confruntat in timpul unui maraton caritabil de ciclism.

In timpul cursei, acesta s-a vazut nevoit sa suporte rusinea si sa ceara interventia echipei medicale pentru o problema in zona intima.

In varsta de 42 de ani, Freddie spune ca nu isi mai simtea penisul.

"A devenut brusc amortit, de parca l-as fi prins intr-o usa. Era ca un peste mort. I-am spus medicului: 'Doctore, imi e team ca va trebui sa arunci o privire la vechea mea cunostinta, nu o mai simt. A aruncat o privire si a avut o reactie indiferenta: 'Oh, asta este destul de frecvent la biciclisti.'", a dezvaluit Freddie Flintoff, potrivit Daily Star.

Freddie a fost socat de raspunsul brusc al medicilor: "Se pare ca era vorba despre o problema la un nerv al penisului. Totul a inceput sa revina la normal abia la trei zile dupa ce m-am intors la Londra", a dezvaluit Freddie.

Din cauza mersului in exces pe bicicleta, penisul nu s-a mai vascularizat corespunzator si de aici au aparut problemele lui Freddie. Este cunoscut faptul ca acest lucru se intampla frecvent la ciclisti.

  • A fost terifiat ca si-a pierdut 'barbatia'! Starul cunoscut in toata lumea a trecut prin clipe groaznice:
VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies