Virale

GALERIE FOTO A fost dată afară din fotbal, iar într-un an a făcut 600.000 de euro! Cum arată cea care a înnebunit internetul cu formele sale

O fostă jucătoare de fotbal a făcut 600.000 de euro din OnlyFans. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 09:56
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 10:09

Madelene Wright (23 ani) a fost implicată în 2019 într-un scandal care avea să-i schimbe viața. Tânăra, legitimată atunci la Charlton, avea să fie protagonista unor imagini și filmulețe care au circulat în mediul online, în timp ce consuma băuturi alcoolice la volan și inhala substanțe halucinogene la o petrecere, alături de prietenii săi. 

Clubul din Anglia nu avea să tracă cu vederea peste escapda lui Madelene, așa că a decis să-i reziliere contractul, iar la auzul aceste decizii, tânăra a fost devastată, după cum a mărturisit chiar ea. 

„Am iubit pe toată lumea de la Charlton, antrenorii și coechipierele. Decizia lor m-a distrus. Când joci pentru o echipă de fotbal, devine familia ta, așa că a fost greu să trec mai departe. 

După ce am fost dată afară, m-am gândit dacă aș mai putea juca fotbal vreodată și daca alte echipe m-ar vrea la club. 

Când totul s-a întâmplat, mi-am dat seama câtă lume am dezamăgit. Mă simt vinonată și dezamăgită față de mine, în primul rând, că m-am arătat într-o asemenea postură”, a declarat Madelene Wright, conform The Sun. 

Madelene s-a reprofilat rapid. În 2020 și-a făcut cont pe OnlyFans, unde posteză fotografii și videoclipuri în ipostaze sexy și nud, iar în doar un an a câștigat 600.000 de euro, mai mult decât orice jucătoare profesionistă din lume. 

Un abonament pe această platformă la focoasa blondă este de 33 de dolari pe lună. 

Madelene și-a crescut și contul de Instagram. În prezent are peste 260.000 de urmăritori. 

Modifică setările cookies