A crezut ca a dat lovitura la LOTERIE, dar ce s-a intamplat dupa este incredibil! Motivul pentru care isi va uri toata viata seful

Autor: Sport.ro
Marti 15 Iulie 2014, 11:04

	A crezut ca a dat lovitura la LOTERIE, dar ce s-a intamplat dupa este incredibil! Motivul pentru care isi va uri toata viata seful

Un chelner turc stabilit in Marea Britanie a castigat un milion de lire la loterie, insa castigul sau a fost injumatatit din cauza unui imprumut de...9 lire.

Fatih Ozacan, un chelner turc stabilit in Marea Britanie, sustine ca a visat numerele la LOTO si a jucat a doua zi un bilet castigator de 1 milion de lire. Cu toate acestea, barbatul nu se poate bucura de intregul castig din cauza sefului sau, care a castigat in instanta dreptul a jumatate din bani, scrie Daily Mail.

Desi a vrut initial toti banii, seful acestuia, si el tot turc, a obtinut in instanta dreptul la jumatate din castig.

Povestea este insa mult mai bizara de atat, Ozacan sustinand ca a jucat la loterie impreuna cu seful sau din cauza visului pe care l-a avut: "Am visat ca am luat banii impreuna cu el, din acest motiv i-am cerut sa jucam impreuna o suma".

Avand biletul castigator in mana, chelnerul a vrut toti banii pentru el, sustinand ca el a fost cel care a ales numerele, insa un judecator din York a decis ca suma trebuie impartita si cu seful acestuia, care a contribuit cu 9 lire la suma pariata, asta dupa ce patronul restaurantului a fost chiar arestat din cauza unor acuzatii false.

Chelnerul a mintit in declaratiile date politiei engleze, spunand ca se teme pentru viata sa, dupa ce a fost amenintat de sef. Cascada de minciuni a acestuia a fost insa descoperita de investigatori, iar acum va trebui sa renunte la 500 de mii de lire din banii castigati, dar si sa ramana cu eticheta de "mincinos".

"Cei doi barbati au contribuit in mod egal la plata sumei, astfel ca e normal ca ei sa imparta acum castigul", a fost verdictul judecatorului din York, contestat vehement de cei doi barbati implicati.

Procedură de infringement a UE împotriva României, din cauza legislației privind drepturile de autor pe piața digitală
BRAT
Modifică setările cookies