Virale

A aflat ca urmeaza sa fie ucisa din GELOZIE, de un ASASIN platit. Reactia adolescentei si care era PRETUL 

Iubita unui cunoscut dansator din Marea Britanie s-a temut pentru viata ei in urma unui anunt postat in spatiul virtual.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Noiembrie 2020, 15:31
Data actualizarii: Duminica 22 Noiembrie 2020, 15:36

Abbie Quinnen (23 de ani) e intr-o relatie cu AJ Pritchard, un artist cu sex-appeal care probabil rupe multe inimi printre admiratoarele sale. Probabil acesta e si motivul pentru care Abbey s-a trezit la un moment dat cu o veste teribila. 

Astfel, un prieten i-a transmis si i-a aratat dovada ca in mediul online a aparut o "oferta" prin care ucigasul ei va primi 20.000 de lire sterline, adica aproape 25.000 de euro. "A fost cel mai inspaimantator moment pe care l-am trait. Nu stiam ce sa fac, au inceput sa-mi tremure picioarele. I-am spus si lui AJ, care a ramas si el fara cuvinte", a dezvaluit acum Abbey despre amenintarea cu care s-a confruntat la finalul anului 2019.

„Sincer, vezi aceste lucruri doar în filme și nu te astepti niciodată să ți se întâmple tie. Am anuntat si politia", a completat tanara. Potrivit lui Abbie, polițiștii nu au găsit niciodată cine era această persoană, dar au sfătuit-o pe sa fie precauta.

Modifică setările cookies