3 dintr-o lovitura! Cea mai faimoasa revista de sport si-a ales ZEITELE pentru "parada" costumelor de baie. Nici vorba de distantare sociala!

3 dintr-o lovitura! Cea mai faimoasa revista de sport si-a ales ZEITELE pentru "parada" costumelor de baie. Nici vorba de distantare sociala!

Americanii de la Sports Illustrated au facut o "echipa" de vis pentru traditionalul magazin Swimsuit.

Unul dintre cele mai asteptate momente ale anului peste Ocean e legat de alegerea celebrei reviste in ceea ce priveste felul in care va arata coperta SI Swimsuit, suplimentul in care sunt realizate pictoriale sexy de senzatie.

Ei bine, pentru anul 2020, optiunea a fost una oarecum surprinzatoare, nu mai putin de 3 fotomodele fiind invitate sa fie pozate in acelasi timp. Fericitele au fost Kate Bock, Jasmine Sanders si Olivia Culpo, toate avand legaturi serioase cu lumea sportului, acesta fiind unul dintre criteriile care le-a adus in prim-plan.

De exemplu, Kate Bock (27 de ani) are o relatie sentimentala de aproape 5 ani cu unul dintre cei mai valorosi baschetbalisti din NBA, Kevin Love. Apoi, Jasmine Sanders (29 de ani) e o fana infocata a echipei de baschet Cleveland Cavaliers. Iar in ceea ce o priveste pe Olivia Culpo, frumoasa bruneta de 28 de ani, detinatoare a unui titlu de Miss Universe, se iubeste in prezent cu un jucator de fotbal american, Christian McCaffrey, iar in trecut a avut idile si cu alti sportivi.

De mentionat faptul ca filmarile si fotografiile au fost facute anul trecut, in noiembrie, in cunoscuta statiune indoneziana Bali. Cum pandemia cu coronavirus era atunci inexistenta, cele 3 fete au avut libertate deplina in ceea ce priveste distantarea dintre ele.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Locurile din București în care purtarea măștii de protecție este obligatorie. La cât se ridică amenzile
BRAT