Vehicule ATV ROM

(P) Traieste Un Crăciun extrem cu ATVRom!

Pasionații de sporturi extreme pot începe să sărbătorească mai devreme, Moșul de la ATVRom are pentru ei cadouri minunate.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Decembrie 2021, 19:09
Data actualizarii: Joi 23 Decembrie 2021, 19:37

Entuziasm și bucurie, se apropie Crăciunul! Pasionații de sporturi extreme pot începe să sărbătorească chiar mai devreme, deoarece Moșul de la ATVRom are pentru ei cadouri minunate. Dacă doriți să procurați un vehicul 4x4 de teren marca CFMOTO, cu garanție 3 ani, beneficiați de discount-uri generoase, vouchere cadou în valoare de pana la 1000 Euro și puteți primi un card de membru cu 10% reducere pentru achiziționarea de echipamente off road de protecție (căști, bluze, ochelari, jachete, pantaloni, platoșe și multe altele).

Suprizele nu sunt rezervate doar fanilor de ATV-uri și side-by-side-uri! De asemenea, în promoție veți găsi biciclete electrice de la brandurile de top Fantic și Kawasaki, alături de cele mai noi roadstere Spyder și Ryker. Toate echipamentele - moto, snowmobile, roadstere, bike și skijet - sunt în perioada 17 - 24 decembrie disponibile cu reduceri semnificative. Dacă tu sau un cunoscut are nevoie de o cască, cizme, jachetă sau alt tip de echipament, acum este momentul să profitați de ocazie.

Oferta de Crăciun include și motociclete CFMOTO cu discount și un cadou sub formă de card de membru cu 20% reducere pentru achiziția de echipamente.

Dă-te cu noi!

Articol sustinut de ATVRom

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!