Vehicule ATV ROM

GASGAS a dat tonul la Târgu Neamț

Sfârșitul de săptămână a adus cu el o altă etapă de campionat, de data aceasta o etapă a Zonei de EST, regională, de Hard Enduro, care a avut loc la Târgu Neamț, în localitatea Pipirig.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Septembrie 2021, 16:17
Data actualizarii: Marti 07 Septembrie 2021, 16:26

4 și 5 septembrie au fost cele doua zile în care piloții înscriși la clasele PRO, EXPERT, VETERAN, FETE și HOBBY au avut parte de o vreme interesantă și de un traseu provocator.

Jozsa Norbert , pilot al clubului Master Bike Cluj și susținut de ATH Moto, câștigă A.C.S Hard Enduro Targu Neamt 2021, la ghidonul GASGAS-ului! Nu a fost o zi ușoară la Târgu Neamț, Norbi stând pe motor 03h:29m:19s în șaua furiei roșii. "M-am simțit foarte bine azi, motocicleta a mers impecabil, iar traseul a fost unul foarte fain, exact așa cum trebuie să fie o cursă de Hard Enduro. Ploaia de peste noapte a făcut ca lucrurile să fie și mai interesante! Mă bucur pentru rezultat și mulțumesc sponsorilor pentru susținere!"

În spatele lui Norbi îl avem pe Varga Zsolt (HUSQVARNA), cu 04h:43m:51s, iar podiumul este completat de Rogojan Emanuel (KTM), cu un timp de 05h:24m:56s. În Top 5 se afla și Raul Gadola (HUSQVARNA), el fiind ultimul care a reușit să se încadreze în timpul limită impus de organizator, cu un timp de 05h:45m:26s!! Pe 5 îl avem pe Ciprian Codruț Furtună, tot pilot GASGAS!

Stroisteanu Bart, rămâne cel mai rapid VETERAN și la etapa de la Târgu Neamț! Nu a scos Bart din rodaj GASGAS-ul 2022, proaspăt achiziționat, ca scoate iar timpi de podium! “M-am simțit extraordinar. O cursă grea, cu zone unde puteai să îți recapeți suflul, deci un traseu echilibrat. Mixul perfect pentru o cursă de hard enduro! Urcările ude, cu pietre și cu rădăcini și-au spus cuvantul, nu a fost simplu. Sunt încântat de cum am evoluat, nu am căzut niciodată, iar motorul chiar s-a comportat extraordinar!”

Articol sustinut de ATVRom

CITESTE SI

Modifică setările cookies