Vehicule ATV ROM

Aglomerație la SAB în weekend

Porțile Salonului Auto București sunt deschise de câteva zile și continuă să rămână în acest fel până pe 17 octombrie.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Octombrie 2021, 16:20
Data actualizarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 08:53

Deși certificatul verde a fost o piedică pentru cei care încă nu s-au vaccinat, în weekend a fost destul de aglomerat la Romexpo. Profitând de zile nu tocmai bune de ieșit în aer liber, au ales să nu stea totuși în casă și să viziteze cel mai important eveniment auto al toamnei. 

Standul ATH Moto rămâne atracția expozitiei, iubitorii de adrenalină revenind aici chiar și de mai multe ori. Dacă nu ai ajuns până acum, îți spunem că avem multe surprize pentru tine. Brandurile tale preferate sunt prezente: KTM, Husqvarna, GASGAS, CFMOTO, iar pe lângă modelele de atv, moto si bike, îți este pusă la dispoziție și o gamă destul de largă de echipamente și accesorii. 

Simpla prezență îți poate aduce MARELE PREMIUL – un ATV CFMOTO 450S - dacă îți completezi datele pe spatele biletului de intrare și apoi îl introduci în urnă. Marea extragere va avea loc chiar în ultima zi de expoziție, 17 octombrie, la ora 18,00. Apoi, în standul nostru, ATH Moto, poți beneficia de discounturi substanțiale la motociclete și echipamente. Iar partea cea mai faină este că după ce admiri motocicletele in stand, ai posibilitatea să le și testezi.

Așadar, nu rata o vizită la SAB 2021! Te așteptăm aici să ne cunoaștem! 

Articol sustinut de ATVRom

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies