SuperSocial trepideaza in asteptarea marii finale de pe Wembley! Vino pe chatul meciului Italia – Anglia si castiga premiile puse in joc!

SuperSocial trepideaza in asteptarea marii finale de pe Wembley! Vino pe chatul meciului Italia – Anglia si castiga premiile puse in joc!

Am lasat in spate cele 50 de meciuri care s-au scurs la SuperEuro, iar in fata mai avem unul singur. Marea finala de pe Wembley se va juca intre o echipa care a mai gustat succesul, Italia, si una care ar fi la prima reusita, Anglia.

SuperSocial a fost arena de pe care fiecare iubitor al fotbalului s-a simtit parte integranta a acestui bal continental total. Am fost sute de mii pe aplicatia Superbet, am comentat, ne-am contrazis, am pariat, am castigat, am pierdut, ne-am distrat, am ras si am plans, exact ca in viata reala! Hai sa facem si din acest ultim meci un eveniment social de prima mana! Descarca aplicatia, vino pe chat si castiga premiile!

SuperSocial va crea 3 noi campioni pe chatul de la Italia – Anglia!

Fanul e fan adevarat daca are minge si tricou acasa, iar SuperSocial si-a propus sa imbogateasca colectia jucatorilor adevarati si sa-i imbrace pe cei mai buni in tricourile echipelor de la SuperEuro. Pe chaturile celor mai tari partide, incepand de la deschiderea Turcia – Italia si ajungand pana la aceasta finala de vis, am oferit mingi oficiale si tricouri editia 2020 la 13 partide, iar pentru cea de-a 14-a marim miza. Vom face 3 noi campioni, unul urmand sa castige tricoul Angliei + mingea oficiala, iar alti doi cate o minge oficiala.

Prinde cota cea mai mare si SuperSocial te echipeaza pentru fotbal!

Mecanismul concursurilor este deja binecunoscut si foarte simplu de indeplinit. Marele lui avantaj este ca stii in timp real daca esti pe primul loc, daca trebuie sa mai postezi un bilet, ca sa reintri in joc sau daca ai castigat deja. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi un bilet single la Italia - Anglia, premeci sau live, in perioada orara mentionata in Termene si Conditii, iar apoi sa postezi biletul in chatul meciului din SuperSocial. 

Mai multe bilete single plasate si postate in chat inseamna mai multe sanse de castig, iar miza nu conteaza! Castigatori vor fi, in aceasta duminica, cei care vor prinde cotele cele mai mari. La cote egale, castiga premiul cel care a postat primul biletul in chat! Simplu si eficient. 

Vino pe SuperSocial si copiaza gratis biletele celor mai tari pariori!

Inspira-te de la cei mai buni pariori din SuperSocial!

Peste 300.000 de pariori se bucura de functionalitatea SuperSocial, iar daca nu esti deja printre ei, nici nu stii ce pierzi! Sectiunile Big Win si Ultimii Castigatori, pe care le gasesti in grupurile de pariere, abunda de sute de bilete absolut revelatoare, prinse de cei mai buni dintre jucatori. Descarca aplicatia, seteaza-ti profilul de SuperSocial si ai la liber nenumarate bilete din care sa te inspiri, in functie de modul tau de pariere. 

Ambasadorii si specialistii Superbet, printre care Ilie Dumitrescu, Florin Raducioiu, Gica Craioveanu, Bogdan Stelea, Dan Filoti, Mihai Mironica, Vali Moraru, dar si altii au avut deja o multime de bilete castigatoare. Fiecare e specialist pe o grupa si cu totii au avut momente de inspiratie incredibile. Urmareste-le parcursul la acest European!

#SuperSocial       #ImpreunaSuntemSuper        #SuperEuro        #Superbet

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies