Promo

SuperMeciuri pentru un SuperWeekend! Derby-uri în România şi Belgia, Cupa Franţei şi SuperDuelul românilor din Italia

Fotbalul din marile campionate a luat vacanţă pentru o săptămână, dar aventura continuă şi în acest weekend cu partide de top din România, Belgia, Cupa Franţei şi un meci special din a doua ligă italiană. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 16:30
Data actualizarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 16:34

Dinamo – FCSB: Derby de România 

Duminică seară se înfruntă echipa cu cel mai slab atac din campionat, Dinamo, cu echipa cu cel mai puternic atac din acest sezon, FCSB. Dar mai mult decât atât, este un derby al orgoliilor, un derby care în tur a văzut cea mai mare diferenţă din istorie dintre cele două echipe. 

Mizezi pe o nouă victorie la scor a FCSB-ului? Vezi aici oferta Superbet pentru Dinamo – FCSB! 

Tot în campionatul României, Rapid joacă sâmbătă seară, pe Arena Naţională, împotriva celor de la UTA Arad. Poate fi un nou pas în faţă făcut de formaţia antrenată de Mihai Iosif în drumul către play-off-ul mult dorit.

SuperDuelul românilor din Serie B

Duminică după-amiază este meci cu implicaţii serioase în lupta pentru evitarea retrogradării din Serie B. Totodată este şi un duel „tricolor”, însă din păcate pentru fanii celor două echipe, dar şi pentru cei ai echipei naţionale a României, este vorba despre două dezamăgiri ale stagiunii actuale din Serie B. 

Crotone, echipa fundaşilor Nedelcearu şi Mogoş, este pe locul 18, poziţie retrogradabilă la finalul sezonului. În acelaşi timp, Parma lui Man, Mihăilă şi Buffon se zbate în mediocritate, pe locul 14, la doar două puncte de locurile de baraj pentru retrogradare.

Cine se impune în SuperDuelul românilor? Vezi aici oferta pentru Parma – Crotone!

Derby în Belgia şi meciuri în Cupa Franţei 

Motive de bucurie au şi SuperPariorii francofoni. În acest final de săptămână sunt meciuri în Cupa Franţei, cap de afiş fiind înfruntarea de sâmbătă, dintre Marseille şi Montpellier, însă şi duelul dintre Lens şi Monaco este unul de luat. Nu doar în seamă, dar şi pe un potenţial bilet.

În Belgia, Royale Union Saint-Gilloise este în continuare lider şi continuă să „alerge” spre o performanţă nemaiîntâlnită în fotbalul belgian, dar şi cel european. Nou-promovata, cu o istorie bogată, dar fără performanţe recente notabile, întâlneşte colosul Anderlecht, cea mai titrată echipă din fotbalul belgian. 

O învinge Union din nou pe Anderlecht? Descoperă aici oferta Superbet pentru acest meci!  

Modifică setările cookies