Promo

(P) Work From Home: Amenajează-ți biroul acasă!

Anul 2020 a atribuit noi semnificații noțiunii de ”acasă”. Astăzi, pentru mulți dintre noi, propriul cămin nu este doar locul în care ne retragem pentru a ne relaxa și pentru a petrece timp alături de cei dragi, ci este și spațiul care ne servește drept birou.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Iunie 2020, 12:07
Data actualizarii: Miercuri 24 Iunie 2020, 12:09

În contextul pandemiei noului virus, trendul work from home pare să continue cel puțin până la finele acestui an. În acest mod, poate fi păstrată distanțarea socială, atât de importantă pentru eradicarea epidemiei de Covid. 

Dacă și tu te numeri printre cei care lucrează de acasă în această perioadă, atunci trebuie să îți amenajezi un birou confortabil în interiorul propriului tău cămin. Din fericire, ai la dispoziție tot ceea ce ai nevoie pentru acest lucru, într-un singur loc: altex.ro! Descoperă produsele care fac parte din categoria de birotică a magazinului online. 

Mobilier de birou de cea mai bună calitate, pentru un plus de confort

Chiar dacă lucrezi de acasă, nu înseamnă că nu-ți poți crea un spațiu care să te inspire și în care să poți fii productiv. Pentru început, ai nevoie de mobilier special, pe care îl poți achiziționa de pe altex.ro și pe care îl vei primi la adresa dorită în cel mai scurt timp. În funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție, alege piesele esențiale - respectiv biroul și un scaun de birou - și obiecte de mobilier opționale, precum polițele sau dulapurile, ideale pentru depozitarea documentelor. În oferta online a magazinului Altex vei regăsi toate aceste elemente de mobilier de birou în diverse variante de dimensiuni și culori, pentru a se potrivi perfect designului din casa ta. De asemenea, trebuie să știi că cei de la altex.ro oferă cele mai mici prețuri din piață la toate categoriile de produse, așadar nu ezita să îți faci cumpărăturile de aici dacă îți dorești să economisești fără să faci rabat de la calitate. 

Accesorii de birotică pentru o zonă de lucru cât se poate de practică 

Biroul de acasă trebuie să fie nu doar aspectuos, ci mai ales practic. Pentru a asigura gradul de funcționalitate necesar oricărui spațiu de lucru poți achiziționa tot de pe altex.ro diverse accesorii de birotică și de papetărie. Printre acestea se numără:

Instrumente de scris 

Hârtie și produse din hârtie

Accesorii pentru tehnica de birou 

Articole pentru organizare și arhivare 

Capse și capsatoare

Perforatoare

Suporturi pentru obiectele de pe birou

Calculatoare 

Agrafe, ace, clipsuri, pioneze și umezitoare 

Tușuri, tușiere, ștampile 

Componente sofware pentru un spațiu de lucru tehnologizat 

În zilele noastre, mulți dintre noi ne desfășurăm activitatea profesională de acasă grație mijloacelor tehnologice moderne. Pentru ca zona ta de lucru din propriul cămin să dispună de aceleași facilități tehnologice precum cele de care beneficiai la job, ai nevoie de componente software menite să-ți ușureze munca. De exemplu, pachetul Microsoft Office nu ar trebui să lipsesască de pe laptopul de acasă, funcțiile sale fiind utile pentru orice domeniu de activitate. Evită să folosești programe piratate, deoarece acestea nu sunt sigure din punct de vedere informatic și, în plus, îți pot da bătăi de cap blocându-se și limitându-ți accesul la diverse funcții de lucru. 

Amenajează-ți biroul de acasă cu produsele de pe altex.ro!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!