Promo

(P) Semineul electric - cadoul perfect de Craciun!

Este decembrie, iar cu fiecare sfârșit de an, ne bucurăm împreună de această perioadă a surprizelor și darurilor speciale. 
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Decembrie 2020, 11:26
Data actualizarii: Luni 21 Decembrie 2020, 11:33

Perioada sărbătorilor de iarnă este cea mai veselă din an și tocmai de aceea, cu toții căutăm să marcăm acest moment cu ceva frumos pentru a putea fi oferit celor dragi. Și deși suntem în plină lună a cadourilor, o dată cu trecerea anilor, simțim că este din ce în ce mai dificil să reușim să surprindem, alegând cadoul perfect pentru familia, persoana iubită sau pentru prietenii apropiați. 

Dacă și tu ai rămas în pană de idei sau inspirație și nu mai știi ce cadou să oferi celor dragi, specialiștii sibieni de la PEFOC, firmă românească cu peste două decenii de tradiție în comercializarea și montajul profesional al soluțiilor alternative de încălzire și decor, ne vor ajuta cu o idee inedită, care va reuși să surprindă plăcut, încă de la prima flacără de semineu.

Cu această ocazie, îți vom prezenta o propunere inedită de cadou, care să ofere căldură, atât la propriu, cât și la figurat, și care se potrivește perfect în orice tip de locuință, dar care se încadrează și în bugetul tău, pus serios la încercare în această perioadă dedicată cumpărăturilor și surprizelor plăcute pentru cei dragi.

În oferta PEFOC.ro chiar ai de unde alege!  Ai la dispoziție cadouri foarte accesibile ca preț, dar și cadouri mai scumpe sau care surprind prin estetica ori funcționalitatea lor -  cadouri de dimensiuni mici sau care impresionează prin dimensiunea lor generoasă, precum un șemineu clasic pe lemne, pe gaz sau un termosemineu pe peleti

În principiu, acest articol este pentru oricine vrea să facă un cadou deosebit, indiferent de buget. Așadar, anul acesta, poți alege să oferi atmosfera mai luminoasă, mai caldă și mai primitoare în căminul celor dragi, al celui mai bun prieten sau în apartamentul persoanei iubite, oferindu-i un șemineu electric!  

Surprinde-i pe cei dragi cu un semineu electric tagu, care este unul dintre tipurile de șeminee decorative cel mai căutat și mai apreciat de către clienți, deoarece este și cel mai simplu și ieftin dispozitiv din gama soluțiilor alternative de încălzire și decor. Prezintă riscuri infime, atât pentru locuință, cât și pentru familie (copii, animale de companie, etc), fiind o soluție sigură și extrem de estetică.

Șemineul cu focar electric încorporat este o soluție confortabilă, având rama din MDF furniruit cu design modern, elegant sau contemporan, în funcție de povestea arhitecturală a locuinței unde urmează să fie amplasat. Deși majoritatea îl folosește pentru decor, șemineul este prevăzut și cu încălzire cu termostat, afișaj digital și telecomandă de control, dar și cu opțiune de setare a temperaturii pentru o utilizare facilă și intuitivă.

Șemineul electric se cumpără și se folosește tot timpul anului dar, spre deosebire de alte dispozitive termice decorative, pe acesta îl poți folosi mai ales în modul de flacără luminoasă (fără căldură), situație în care vei sesiza consumul impresionant de mic, ce nu va depăși costul lunar al unui singur bec cu LED. Dacă serile de toamnă sau de primăvară devin răcoroase, îl poți folosi și cu funcția de încălzire prin aerotermă, pentru acel plus de confort termic. Așadar, fă un cadou special celor dragi, dăruindu-le un șemineu decorativ electric - un cadou unic, practic, estetic, economic și care va impresiona, încă de la prima flacără generată virtual!

Nu ne mai rămâne decât să-ți recomandăm cu căldură să vizitezi pagina celor de la pefoc.ro unde vei putea să te delectezi cu o varietate impresionantă de șeminee, atât pe gaz, cât și pe lemne sau decorative. Vei fi consiliat de o echipă de specialiști care te vor îndruma și îți vor oferi întregul suport de care ai nevoie pentru luarea celei mai bune decizii în privința alegerii unei soluții de încălzire potrivite pentru căminul și confortul familiei tale. 

Modifică setările cookies