Promo

(P) Partide pe care să nu le ratezi în week-end: 3 dueluri de top și cote la pariuri

Pentru fanii fotbalului, acest final de săptămână cuprinde mai multe evenimente de top. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Ianuarie 2021, 12:02
Data actualizarii: Vineri 22 Ianuarie 2021, 12:04

Programul include meciuri foarte așteptate în Liga 1 (de exemplu Universitatea Craiova - Viitorul și FC Botoșani - Dinamo), dar și întâlniri incendiare în competițiile naționale din Europa. 

În prim-plan este, desigur, meciul dintre Manchester United și Liverpool, din 16-imile Cupei Angliei. AC Milan - Atalanta și Schalke 04 - Bayern Munchen sunt alte exemple de partide care nu trebuie ratate în acest week-end. Iată mai jos 3 meciuri foarte interesante și idei pentru pasionații de pariuri sportive la cele mai bune cote:

1. Manchester United - Liverpool: calificare Manchester - cotă 1.90 la Unibet

Cu experiență intensă în ultimele 3 ediții ale Cupei Angliei, Manchester United pare echipa mai motivată în această competiție, chiar dacă meciul cu Liverpool este unul extrem de echilibrat (ambele formații au cotă 1.90 la Unibet pentru calificarea în faza următoare). Partida va putea fi urmărită live la Unibet TV, duminică seară, de la ora 19:00. Nu mai departe de duminica trecută, Manchester United și Liverpool s-au întâlnit și în Premier League, meci terminat la egalitate, 0-0.

Așadar, dincolo de avantajul propriului teren, Manchester United are și istoria recentă de partea sa: în Cupa Angliei, echipa a ajuns anul trecut în semifinale, iar cu un an înainte în sferturi. În 2018, a jucat chiar finala, învinsă fiind de către Chelsea. În schimb, Liverpool a avut un parcurs scurt în ultimele trei ediții ale acestei competiții, în 2020 fiind eliminată în turul 5. În acest context, pare o idee destul de bună pariul pe calificarea lui Manchester United - cotă 1.90 oferită de Unibet.

2. Schalke 04 - Bayern Munchen: nu marchează ambele echipe - cotă 2.28 la Unibet

Pe vremuri, întâlnirile dintre Schalke 04 și Bayern Munchen puteau fi considerate la rang de derby în Bundesliga. Nu este cazul acum, când poziția în clasament a celor două formații este exact opusă: liderul Bayern Munchen întâlnește lanterna roșie! Cu un sezon extrem de slab, Schalke are puține speranțe în meciul cu Bayern, mai ales că bavarezii au câștigat precedenta întâlnire cu un scor categoric, 8-0. De asemenea, statistica ne arată că în ultimele patru meciuri Bayern nu a primit gol de la Schalke. Așadar, o idee la pariuri online ar fi varianta în care nu marchează ambele formații în meci - cotă 2.28 pe www.unibet.ro.

3. FC Botoșani - Dinamo: gazdele câștigă fără gol primit - cotă 2.85 la Unibet

La Botoșani, Dinamo va juca duminică, de la ora 20:00, o nouă partidă în căutarea ieșirii din criză. Slabe șanse însă pentru un astfel de verdict, pentru că și FC Botoșani are mare nevoie de un meci cu rezultat pozitiv într-un sezon în care nu a confirmat așteptările până acum. Gazdele au de partea lor nu doar terenul propriu, ci și moralul (vin după victorie în deplasare, față de înfrângere acasă în cazul lui Dinamo), ba chiar și istoria: în octombrie 2018, Dinamo a fost învinsă cu 2-0, iar în 2019 a cedat în ambele jocuri de la Botoșani cu scor 1-0. Opțiunea în care gazdele câștigă fără să primească vreun gol are o cotă excelentă la Unibet – 2.85.

Modifică setările cookies