Promo

(P) Cum să alegi fuste și rochii care ascund kilogramele în plus

Hainele sunt menite pentru a ne acoperi și a ne proteja. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 August 2021, 17:54
Data actualizarii: Marti 03 August 2021, 17:57

Însă ne putem ajuta de ele pentru a ne spori încrederea și pentru a ne ajuta să arătăm cât mai bine. Indiferent de dimensiunea hainelor, atunci când alegi modele frumoase, vei accentua toate calitățile tale și te vei pune în valoare. 

Dacă vrei să-ți îmbunătățești imaginea exterioară, alege rochii și fuste pentru fete care se potrivesc siluetei tale, iar apoi adaugă accesoriile potrivite. Cu câteva trucuri simple de stil și sfaturi pentru alegerea croielii, cumpărarea unei rochii noi nu va mai părea atât de descurajantă. 

În loc să alegi hainele mari, largi, care te acoperă cu totul, gândește-te în schimb să atragi atenția celor mai bune atuuri ale tale. Dacă ai corpul în formă de măr, asta înseamnă un bust generos, un fund mic, brațe și picioare subțiri. Un corp pară sau clepsidră este asemănător cu mărul, doar că talia este mai bine definită. Cele mai bune rochii pentru tipul tău de corp, vor pune în valoare exact acele trăsături care sunt de invidiat și cu care îți place să te mândrești. Curelele subțiri, decolteurile în V și lungimea fustei, sunt atuurile la care poți apela, împreună cu imprimeul materialului. 

Cel mai important detaliu în această discuție este să nu sacrifici niciodată confortul: gândește-te la o țesătură moale și respirabilă, care te va purta prin valurile de căldură de vară și nu numai. 

Citește în continuare pentru a afla care sunt cele mai recomandate rochii pentru a ascunde kilogramele în plus:

Rochiile petrecute

Sunt avantajoase pentru toate formele corpului, fiind un element de bază într-o garderobă capsulă. Un model frumos cambrat, cu un decolteu adânc în V, va pune în evidență partea de sus a corpului, evidențiind bustul și oferind un aspect mai înalt și mai subțire. 

Rochiile tip empire

Sunt rochiile pentru care fusta pleacă direct de sub bust, fiind ideale pentru a masca câteva kilograme în plus, în jurul taliei. Aceste rochii imperiale atrag atenția asupra celei mai mici părți a trunchiului, fiind evazate în partea de jos, o combinație cu forma A Line. 

Rochiile trapez

Deși au o denumire care nu prea le pune în valoare, efectul lor te va face să le îndrăgești. Au o croială largă imediat de sub răscroiala de la mâini, fluturând liber, fără să urmeze nicio curbă din corpul tău. Pentru a nu exagara cu rochia deja amplă, alege cel mult o lungime midi, care îți va scoate în evidență gleznele și pantofii. 

Rochiile plisate

Pliseurile nu sunt doar aspectuoase, dar au avantajul de sta drepte, indiferent de forma copului care este îmbrăcat cu ele. Linii verticale vor simplifica forma, iar rezultatul va fi un aspect al siluetei tale mult mai înalt și slab. 

Rochiile imprimate

Nu evita modelele cu imprimeuri, deoarece pot deghiza multe imperfecțiuni ale corpului tău. Unele desene ale imprimeului pot acționa similar cu un camuflaj, iar curbele și liniile drepte vor devia privirile celorlalți către zonele pe care ți le dorești. 

Rochiile cu detalii îndrăznețe

Surprinderea privitorilor cu un detaliu interesant care mută punctul de interes de pe zonele sensibile, este cel mai facil mod pentru a te pune în valoare. Mânecile bufante, volanele, fustele ample, toate creează volum și un punct de atracție, conducând privirea spre extremități și evitând talia. 

Probează toate rochiile din recomandările de mai sus și vezi cum te simți în fiecare. Dacă greutatea ta s-a modificat recent, s-ar putea să ai nevoie de puțin timp ca să te obișnuiești cu noua ta imagine. Ai răbdare cu tine și încearcă să te accepți așa cumt te vezi în oglindă. Fii realistă cu hainele care nu îți mai vin și renunță la ele, indiferent cât de dragi îți sunt. Îți vei elibera în acest fel spațiul și vei putea face loc pentru noile tale rochii care te pun în valoare. 

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies