(P) Cu Renault Commercial Roumanie ai mașina preferată la un click distanță

(P) Cu Renault Commercial Roumanie ai mașina preferată la un click distanță

Cu Renault Commercial Roumanie ai mașina preferată la un click distanță.

Grupul Renault a reușit să facă un pas important in această perioadă nesigură, prin digitalizarea serviciilor de achiziție și livrare a autoturismelor disponibile în stoc.

Acum poți achiziționa online mașina pe care o dorești, minimizând contactul direct în showroom cu agenții autorizați.
 “Cumpără o mașină online și poți beneficia de livrare gratuită chiar la tine acasă” este campania care îți oferă posibilitatea să achiziționezi online și să te bucuri de livrarea mașinii la domiciliu. Platformele digitalizate, disponibile prin accesarea paginilor vânzări.renault.ro și vânzări.dacia.ro îți oferă șansa de a descoperi mașinile aflate pe stoc ce pot fi livrate acasă. De asemenea, poți afla care sunt dotările fiecărui model disponibil, acestea venind cu descrieri detaliate legate de motorizare, confort, consum, tehnologie,  culoare și nu numai.

Cum funcționează platforma E-commerce?

Dacă ai decis că vrei să faci o achiziție utilizând soluțiile digitalizate cumpără Dacia online, respectiv cumpără Renault online, trebuie să iei în calcul câteva aspecte. În primul rând,  trebuie să analizezi modelele disponibile pentru a face alegerea care ți se potrivește. Avantajul este că platforma online te ajută să îți valorifici timpul, verificând toate aspectele care te interesează, astfel încât vei avea toate informațiile necesare înainte de a face plata.

Un alt aspect pe care trebuie să îl ai în vedere este legat de modalitatea de plată. Poți rezerva (prin achitarea taxei de 500 de Euro) sau poți plăti integral online mașina comandată. În plus, poți selecta opțiunea de livrare a mașinii, iar acum beneficiezi de livrare gratuită la domiciliu. Oferta este valabilă pentru mașinile achitate integral pana la 31 August și dacă adresa de livrare este în aria de acoperire (maxim 20 de kilometri față de adresa agentului selectat). 
 
Poți achiziționa autoturismul și prin Programul RABLA, iar un agent Dacia / Renault te va sprijini în procesul de pregatire al dosarului aferent.

Un alt avantaj de care cu siguranță te vei bucura este legat de costuri. Vei avea surpriza să descoperi prețuri mai mici față de cele de listă practicate în mod obișnuit, deci poți considera că vei beneficia de o investiție durabilă în confort și tehnologie de ultimă generație. Pentru a reuși să faci cea mai bună alegere platforma este prevazută cu un comparator, care te ajută să vezi mai rapid care sunt diferențele dintre vehiculele  care ți-au atras atenția.
Te-ai hotărât așadar  asupra modelului? Urmatoarele etape sunt ușoare: selectezi modalitatea de plată ( “Plata integral online” sau “Rezervare avans 500 €”), adaugi in coș, completezi datele personale și cele legate de livrare, iar apoi faci plata prin card bancar.

Ce mașină poți cumpăra prin platforma online?

Dacă dorești să te bucuri de fiabilitatea mărcii naționale, cu siguranță unul dintre modelele Logan, Logan Stepway, Logan MCV, Duster sau Sandero vor reuși să te surprindă. Ai la dispoziție mașini din Serii Limitate (Plus, Techroad), dar și modele cu dotări de bază sau suplimentare (Essential, Comfort sau Prestige), cu motorizări pe benzină, motorină sau mix (benzină și GPL). De asemenea, vei descoperi prețuri competitive, ce pornesc de la 7.110 Euro (cu TVA), disponibile pentru mașinile achiziționate prin Programul RABLA.

Cei ce indrăgesc confortul și tehnologia, se pot orienta către modelele Renault. Ai la dispoziție numeroase opțiuni, inclusiv modelele nou lansate (Noul CLIO, Noul CAPTUR), dar și modelul electric Noul Zoe, în diverse versiuni și motorizări. Prețurile pentru vehicule sunt atractive, de exemplu, modelul Noul CLIO Life SCe 65 pornind de la 9.586 Euro, cu TVA inclus. Prețul menționat este disponibil prin Programul RABLA.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Condiții speciale pentru vaccinul anti-Covid. Ce trebuie să facă România
BRAT