Promo

(P) Black Friday pentru mașinile Ford

Piese Ford originale

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Noiembrie 2020, 13:53
Data actualizarii: Vineri 20 Noiembrie 2020, 13:58

Pentru pasionații de mașini, în perioada 27, 28 și 29 noiembrie, Black Friday vine cu oferte speciale pe AltgradAuto. Știind că pentru orice șofer importanța mașinii este covârșitoare, am pregătit câteva oferte avantajoase pentru piesele originale dedicate mașinilor Ford. Mașinile Ford au fost create întotdeauna să fie racordate la timpurile pe care le-au traversat. Învățând aceeași lecție, prețuim atât calitatea pieselor originale, cât și ajutorul tehnologiilor folosite pentru operațiile service-ului avut.

AltgradAuto specializat în piese auto Ford s-a născut din dorința de a fi un sprijin pentru șoferii acestor mașini excelente. Specialiștii noștrii se perfecționează constant și oferă consultanță valoroasă tuturor clienților. Credem cu tărie într-o relație deschisă și transparentă, pentru ca clienții noștri să știe cu acuratețe cu ce probleme se confruntă mașina, dar totodată să primească sfaturi folositoare care să preîntâmpine mici și mari probleme ivite din pricina neatenției.

Piesele originale au calitatea girată de fabricantul principal, lucru care ne-a determinat întotdeauna ca și operațiile realizate-n cadrul service-ului avut să respecte standardele Ford și să se alinieze noilor tehnologii care ne ușurează atât de mult viața. Cu servicii precum: reparații motor, transmisie ambreiaj, cutie de viteze, reparații frână, reparații direcție și suspensie, electrică auto, diagnoză computerizată și tester, roți și vulcanizare, AltgradAuto este specializat pentru mașinile Ford (Focus, Mondeo, Transit, Mustang, Edge, Galaxy, Connect, Fiesta, Fusion, Kuga, CMAX, Smax etc.) Echipa noastră de specialiști tratează întotdeauna mașina ca pe un ,,organism” complex, asemănător celui uman, cu toate organele interdependente.

Atât service-ul, cât și posibilitatea de a cumpăra piesele originale, fac ca fiecare intervenție asupra mașinii să fie durabilă, rapidă și eficientă, făcută la nivel profesionist. AltgradAuto s-a dezvoltat plecând tocmai de la această necesitate, existența unui loc în care mașinile să fie tratate în acord cu starea lor ideală, de la sfârșitul producției. Bineînțeles, în cazul uzurii unei mașini mai vechi, reparațiile cu piese originale prelungesc durata de viață a acestora și asigură o funcționare optimă.

 Atunci când intervine  necesitatea unor reparații, primul pas este diagnosticarea computerizată. Aceasta permite sondarea problemelor mașinii în profunzime, verificând fiecare componentă și trăgând un semn de alarmă acolo unde parametrii mașinii nu corespund cu cei firești pentru aceasta. Dacă adevărata problemă a mașinii este depistată, înlocuirea piesei avariate cu una originală vă oferă garanția reușitei operației. Spre deosebire de piesele second hand, cele originale sunt sigure pentru mașina dumneavoastră, cu o durată de viață mai mare.

Din dedicare pentru mașinile inteligente

Noul Ford Puma acum online pe Altgrad vă va oferi experiența șofatului incomparabil cu alte mașini. Caracterul sofisticat al acestei mașini Ford (și nu numai, bineînțeles) necesită o atenție sporită, venind din partea unor specialiști în astfel de automobile, cu o experiență de mai mulți ani care să se soldeze cu rezolvarea problemelor în timp util. Cel mai mare neajuns pe care îl pot întâlni șoferii este ca problema să fie rezolvată doar aparent. Uneori, tratând efectul unei probleme, nu și cauza, ajungem în ipostaza de a cheltui mult mai mulți bani decât ar fi firesc.

În acest fel, atât diagnosticarea computerizată, cât și expertiza specialiștilor noștri vor elimina situațiile în care schimbați câte o piesă, dar problema nu este rezolvată în mod profund. Stocul nostru de piese este cuprinzător, iar consultanța dată de întreaga echipă va fi mereu la îndemâna dumneavoastră când apar noi probleme. Vom stabili împreună necesarul de piese pentru reparația mașinii dumneavoastră.

Sunt câteva principii după care ne ghidăm în activitatea noastră. Seriozitatea, sinceritatea, profesionalismul. Din acestea decurg și altele, dintre care amintim de respectarea cu strictețe a termenelor, astfel încât mașina dumneavoastră să nu stea prea mult în service. Totodată, costurile nu se schimbă pe parcurs, planul stabilit împreună cu dumneavoastră rămânând valabil până la capăt. 

Care este principala datorie a unui „doctor” de mașini?

Se întâmplă adeseori ca un client să vină la service cu o anumită problemă. Există situații în care problema văzută de client nu este singura ori, și mai specific, reprezintă efectul unei „boli” mai grave a mașinii. De aceea, profilactic este ca atunci când depistați o problemă, să aduceți mașina în service. În urma diagnosticării veți ști cu certitudine care sunt piesele avariate, care sunt reparațiile necesare și ce lucruri ar trebui evitate în viitor.

Piese Ford Transit ieftine cu prețuri decente online pe AltgradAuto.ro vă va oferi odată cu Black Friday ocazia să vă reparați mașina cum se cuvine. Tratăm fiecare mașină ca pe o provocare, iar folosindu-ne de cunoașterea dobândită de-a lungul timpului și de tehnologia performantă, putem face operații de mare finețe, asigurând reușita fiecărei intervenții asupra unei mașini.

Este important ca orice mașină să fie analizată pe îndelete, nicio componentă să nu fie ignorată și să fie făcute legăturile relevante, astfel încât odată găsită adevărata problemă cu care aceasta se confruntă să fie rezolvată în chipul cel mai benefic pentru client. Noi avem întotdeauna mulțumirea de a rezolva și probleme spinoase, de a nu lăsa nicio mașină care ajunge-n service-ul nostru să îl părăsească fără un diagnostic clar și, implicit, o rezolvare optimă.

Modifică setările cookies