Promo

Debut pentru CFR Cluj în noul sezon de Liga Campionilor. Cum arată Superoferta pentru meciul campioanei 

CFR Cluj intră, din nou, în cursa spre grupele unei competiţii europene.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Iulie 2022, 14:09
Data actualizarii: Marti 05 Iulie 2022, 14:19

CFR Cluj intră, din nou, în cursa spre grupele unei competiţii europene. Campioana României porneşte încă din primul tur al Ligii Campionilor cu speranţa că va rezista cât mai mult în „competiţia stelelor”, iar pentru a se înfăptui aceste dorinţe ale ardelenilor, CFR trebuie să treacă de „dubla” cu Pyunik Yerevan. Descoperă Superoferta pentru Pyunik Yerevan – CFR Cluj şi alege inspirat! 

Acest meci beneficiază şi de SuperAvantaj! Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

Cum arată CFR Cluj 

CFR Cluj a câştigat titlul pentru a 5-a oară şi cel mai bun „transfer” pe care a reuşit să îl facă în această vară a fost rămânerea lui Dan Petrescu pe banca tehnică. Evident, au fost şi plecări, chiar ale unor fotbalişti cu nume în Gruia, precum Alex Chipciu, Mateo Susic, Florin Ştefan, Otto Hindrich sau Billel Omrani. 

Însă campioana a punctat şi la capitolul veniri cu două nume care au impresionat în sezonul trecut: Jefte Betancor de la Farul şi Christopher Braun de la FC Botoşani. 

16 goluri a marcat Jefte în sezonul trecut, pentru Farul Constanţa. Va înscrie la debutul într-un meci oficial pentru CFR Cluj? Vezi aici oferta cu cote speciale pe marcatori! 

Cine este Pyunik 

Pyunik Yerevan este cea mai titrată echipă din fotbalul armean, cu 15 titluri de campioană, opt cupe şi nouă supercupe, deţinând recordul în toate aceste trei competiţii la numărul de trofee. 

Chiar dacă a câştigat titlul în sezonul trecut, Pyunik a trecut printr-o minirevoluţie în această vară, renunţând la nu mai puţin de 14 jucători, în schimbul lor transferând la echipă 11 jucători, practic o nouă echipă. 

Cel mai important transfer reuşit de armeni şi totodată cel mai valoros jucător din lotul lor este Sergiy Vakulenko, un fost internaţional de tineret ucrainean.

Câştigătoarea acestui meci va juca în turul secund cu învingătoarea din duelul Dudelange – Tirana, campioana Luxemburgului fiind o mai veche cunoştinţă a CFR-ului. 

Modifică setările cookies