betfair Promo

Care sunt aspectele la fel de importante ca și cotele la pariuri? (P)

Pariurile sportive sunt unele dintre cele mai populare metode de entertainment în rândul bărbaților.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 10:00
Data actualizarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 10:11

Numărul din ce în ce mai mare de agenții și platforme este cea mai clară dovadă a aprecierii. Însă, dacă vrei să ai acces la cea mai bună și de viitor variantă de joc și de cote pariuri, cu siguranță vei opta pentru tipul de pariuri online.

Și pentru că într-o alegere corectă, nu doar notorietatea unei agenții sau platforme sunt importante, ci și serviciile concrete cu care acestea vin în întâmpinarea nevoilor clienților, ne-am gândit ca, în rândurile de mai jos, să oferim câteva informații legate de ce alte aspecte să ai în vedere atunci când joci la pariuri sportive.

Care sunt cele mai importante aspecte pe care să le urmărești la pariurile sportive?

Cu siguranță, cotele la pariuri sunt unul dintre detaliile pe care cei mai mulți jucători îl iau mereu în calcul. Însă pentru ca acestea să fie cu adevărat avantajoase trebuie să mai ai în vedere și următoarele aspecte:

• Tipurile de pariuri pe care vrei să le joci

În cazul în care nu vrei să pui un bilet doar pe o variantă simplă, trebuie să urmărești toate tipurile de pariuri ce pot fi plasate, fie ele unele combinate, de tip sistem, sau chiar pe betting exchange la Betfair.

• Ce comisioane sunt percepute

Chiar dacă o cotă este mai mare, dacă comisioanele de retragere îți afectează mai mult suma pe care o ai de încasat, alegerea nu aduce niciun avantaj. Dacă mica diferență de cotă se poate pierde la încasare sau prin comisioane mai mari, o cotă ceva mai ridicată nu mai are nicio valoare.

• Ce alte avantaje și bonusuri oferă agenția

În cazul în care obișnuiești sa joci mai mult, orice bonus sau avantaj de joc, venit din partea unei agenții sau platforme îți poate oferi mai multe șanse de a plasa un bilet câștigător. Așadar, dacă vrei să te bucuri cu adevărat de jocul care îți place, urmărește și acest aspect.

• Opțiuni unice sau pentru jucători mai avansați

La început acest detaliu poate să fie mai puțin important, însă, în timp el poate cântări destul de mult în experiența și calitatea jocului. Tocmai de aceea recomandăm să apelezi la agenții și platforme cu tradiție și servicii suficient de diversificate, pentru a se plia atât pe nevoile jucătorilor noi, cât și pe cele ale jucătorilor experimentați.

• Rolul în informarea și educarea publicului

Cele mai bune platforme din prezent se implică activ în avertizarea publicului asupra riscurilor implicate, oferă mijloace pentru a evalua singur profitabilitatea jocului și chiar instrumente de a limita contul atunci când pasiunea trece la un nivel greu de controlat.

Pariurile sportive sunt un domeniu destinat adulților și ele trebuie să fie limitate celor care nu întrunesc condițiile necesare. Nu pot deschide cont și nu pot juca decât persoane care au peste 18 ani. O agenție serioasă trebuie să aibă întotdeauna grijă atât de publicul vizat, cât și de reputația ei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!