Naționala României, susținere de la o sportivă de top. Ce mesaj le-a transmis Irina Begu tricolorilor

Irina Begu nationala romaniei UEFA EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Iunie 2024, 23:57
Data actualizarii: Vineri 21 Iunie 2024, 00:14

EURO 2024 e transmis în direct de Pro TV, Pro Arena și VOYO. 

Calificată pentru a treia oară la Jocurile Olimpice, jucătoarea de tenis Irina Begu s-a arătat extrem de bucuroasă şi mândră de victoria naţionalei de fotbal a României la EURO 2024, scor 3-0 cu Ucraina.

“Este un moment istoric şi o realizare extraordinară pentru sportul românesc. Băieţii au demonstrat curaj, determinare şi un spirit de echipă deosebit, reuşind să aducă bucurie şi mândrie în inimile tuturor românilor. 

Ca sportiv român, simt o legătură profundă şi o solidaritate specială cu toţi cei care reprezintă România la competiţiile internaţionale. Ştiu ce înseamnă să îţi reprezinţi ţara şi să lupţi pentru fiecare punct, fiecare victorie. Este o responsabilitate imensă, dar şi o onoare pe măsură.

Fiecare succes, fie el în fotbal, tenis sau alt sport, contribuie la consolidarea imaginii României pe scena internaţională şi ne inspiră pe toţi să visăm mai mult şi să muncim mai din greu”, a spus Begu.

“Victoria naţionalei la Euro 2024 este o dovadă clară că, atunci când suntem uniţi şi ne dedicăm eforturile unui scop comun, putem realiza lucruri măreţe. Felicitări din toată inima echipei, antrenorilor şi tuturor celor care au contribuit la acest succes remarcabil! România este mândră de voi!”, a adăugat ea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!