Cum a trăit Cristiano Ronaldo meciul cu Slovenia: "Inexplicabil!"

EURO 2024 Cristiano Ronaldo Portugalia Slovenia UEFA EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Iulie 2024, 14:58
Data actualizarii: Marti 02 Iulie 2024, 14:57

EURO 2024 se vede la PRO TV și VOYO!

Cristiano Ronaldo, starul selecţionatei Portugaliei, a trecut luni de la ''tristeţea iniţială'' după ratarea unui penalty în prelungirile meciului cu Slovenia, care i-a provocat lacrimile, la "bucuria de la final", generată de calificarea echipei sale în sferturile de finală ale Campionatului European de fotbal - EURO 2024.

"Tristeţe iniţială şi bucurie la final, asta îţi oferă fotbalul, este inexplicabil", a declarat Ronaldo la finalul meciului de la Frankfurt, decis la loviturile de departajare.

"Aş fi putut să aduc victoria Portugaliei, dar nu am reuşit. Oblak mi-a apărat şutul. De un an nu am mai ratat niciun penalty şi, când am avut cea mai mare nevoie, a apărut Oblak", a declarat atacantul lusitan.

"Este un sentiment de bucurie şi tristeţe în acelaşi timp, dar cel mai importantă este calificarea, echipa a meritat-o. Slovenia şi-a petrecut aproape tot timpul apărându-se. Felicitări colegilor mei, în special portarului nostru, care a avut trei intervenţii bune", a adăugat cvintuplul câştigător al Balonului de Aur.

"Ăsta este fotbalul, e totul sau nimic", a conchis Cristiano Ronaldo, care participă pentru a şasea oară în cariera sa la un turneu final de Campionat European, un record.

Portugalia va înfrunta în sferturile de finală selecţionata Franţei, într-o reeditare a finalei EURO 2016, câştigată de lusitani cu 1-0 după prelungiri pe Stade de France, meci în care Cristiano Ronaldo a părăsit terenul în lacrimi, după doar 25 de minute de joc, din cauza unei accidentări.

AGERPRES

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!