„Să văd dacă mai pot!” Simona Halep a dezvăluit care este obiectivul major impus pentru sezonul 2022 

Simona Halep Simona halep obiectiv Simona Halep top 10 WTA Tenis WTA Transylvania Open Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Octombrie 2021, 12:05
Data actualizarii: Joi 28 Octombrie 2021, 12:12

Simona Halep a făcut cunoscut care este principalul obiectiv impus pentru sezonul următor. 

Simona Halep ocupă locul 18 WTA și are nevoie de a câștiga turneul WTA Transylvania Open de la Cluj-Napoca pentru a nu părăsi top 20-ul mondial, începând de luni, 1 noiembrie. 

Indiferent de poziția pe care va încheia actualul sezon, Simona Halep va începe stagiunea 2022 cu antrenorii Adrian Marcu și Daniel Dobre în lojă, alături de care și-a impus ca obiectiv revenirea în top 10 WTA, țel dezvăluit într-o discuție cu Treizecizero sub semnul BT Talks. 

Simona Halep: „Unul dintre obiectivele pentru anul 2022 este revenirea în top 10 WTA.”


„După 8 ani, ești într-o altă situație. Ești vânătoarea, nu cea care este vânată de celelalte jucătoare. Cum va fi sezonul 2022 pentru tine?”, a fost întrebarea adresată de jurnalistul Adrian Țoca. 

„Mă bucur să îl am alături pe domnul Marcu, așa cum a fost și în 2013. Domnul Dobre este un om extraordinar și e o plăcere să îl am în echipă. E un bonus tot ce va veni, de acum încolo. 

Bineînțeles, avem și obiective: unul dintre ele, revenirea în top 10 WTA. Să văd dacă mai pot să revin, cât mai pot să dau pe teren, în schimb, presiunea negativă nu mai există. Au rămas doar plăcerea și pasiunea pentru sport, pe care o am încontinuare,” a răspuns Simona Halep în cadrul acestui Transylvania Open BT Talk.

Simona Halep a debutat cu succes în Openul Transilvaniei, eliminând-o în primul tur pe Gabriela Ruse, scor 6-1, 6-2. În optimile de finală, sportiva din Constanța o va înfrunta pe Varvara Gracheva (81 WTA), care a trecut în runda inaugurală de Andrea Petkovic. Meciul va avea loc joi, nu mai devreme de ora 18:00. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!