VIDEO „Federer, Michael Jordan al tenisului” Nick Kyrgios, pro-Djokovic și anti-SUA în dezbaterea celui mai bun tenismen din istorie

Nick Kyrgios Novak Djokovic Roger Federer Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 25 Februarie 2023, 09:45
Data actualizarii: Sambata 25 Februarie 2023, 09:49

Nick Kyrgios îl consideră pe Novak Djokovic cel mai bun tenismen din istorie. 

Nick Kyrgios (27 de ani, 19 ATP) s-a pronunțat în dezbaterea nesfârșită care vrea să identifice o dată pentru totdeauna cel mai bun tenismen care a jucat vreodată în „Sportul Alb.”

Tenismenul australian l-a asemănat pe Roger Federer cu Michael Jordan, dar crede că LeBron James și Novak Djokovic sunt cei mai buni ai sporturilor lor, în ciuda faimei mai notabile de care beneficiază primii doi menționați. 

Nick Kyrgios: „Novak Djokovic e mai bun, din punct de vedere statistic.”

„Roger Federer și Michael Jordan sunt foarte asemănători. Dar cred că Novak Djokovic este mai bun din punct de vedere statistic,” a declarat Nick Kyrgios, mare amator de baschet. 

Continuând discuția, Kyrgios a specificat că niciunul dintre tenismenii americani legendari - Pete Sampras, Andre Agassi ori John McEnroe nu se poate înscrie pentru titulatura de 'cel mai bun tenismen din istorie.'

„În niciun caz nu ar putea fi printre cei mai buni jucători de tenis din prezent. Cred că Jordan ar putea juca baschet în această epocă, în timp ce jucătorii aceștia ar fi complet depășiți în tenisul de acum,” a punctat suplimentar jucătorul din Canberra.


Cine e cel mai bun: Federer, Nadal sau Djokovic? Andrei Pavel a răspuns fără să clipească. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!