Patrick Mouratoglou Holger Rune Tenis ATP Tenis

GALERIE FOTO „Din păcate, povestea s-a încheiat” Ultimul mesaj postat de Patrick Mouratoglou 

Antrenorul Simonei Halep a anunțat oficial despărțirea definitivă de fostul elev, Holger Rune. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Septembrie 2023, 08:24
Data actualizarii: Duminica 03 Septembrie 2023, 08:25

Antrenorul Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a anunțat oficial despărțirea definitivă de Holger Rune, tânărul tenismen danez pe care l-a ajutat să câștige primul titlu de calibru Masters 1000 din carieră. 

În toamna anului trecut, Rune a trecut de Djokovic în finala întrecerii ATP Masters 1000 de la Paris-Bercy, încheind entuziasmant o perioadă în care Mouratoglou și-a permis să i se dedice în totalitate, în contextul suspendării Simonei Halep.

Patrick Mouratoglou nu va mai colabora cu Holger Rune, actualmente număr 4 ATP

„Ce călătorie, Holger! În 9 luni, ai câștigat turneul de la Paris, ai jucat finalele competițiilor de la Monte Carlo și Roma, ai ieșit campion la Stockholm și Munchen... și ai ajuns de pe locul 30 numărul 4 ATP.

Din nefericire, toate poveștile au ajuns la final. Mi-a făcut cea mai mare plăcere să lucrez cu tine și îți voi fi mereu susținător. Întreaga Academie Mouratoglou te susține. Baftă, prietene!”, a fost mesajul prin care Patrick Mouratoglou a anunțat încetarea colaborării cu tânărul tenismen scandinav. 

Mama lui Holger Rune crede în antrenorul mai vechi al fiului său, Lars Christensen

Mesajul postat de antrenorul francez vine la câteva zile după ce mama jucătorului din Danemarca, Aneke Rune a oferit un interviu în care explica conflictul de orgolii dintre Patrick Mouratoglou și Lars Christensen, antrenorul mai vechi al lui Rune, notează Bt.dk

Mama jucătorului scandinav crede că Lars Christensen trebuie să își continue activitatea în loja lui Holger Rune, în încercarea de a-și îndeplini obiectivul suprem de a-l transforma în campion de Grand Slam. 


Fost antrenor al Simonei Halep, Andrei Pavel explică motivul pentru care l-a ales, de fapt, pe Mouratoglou

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!