Australian Open 2022 Novak Djokovic rafael nadal Tenis ATP Tenis

„Dacă Djokovic nu joacă la Australian Open, Nadal va face spume la gură.” Ce vrea să spună Andy Roddick, fost lider ATP

Andy Roddick anticipează că Australian Open 2022 va deveni un obiectiv major pentru Rafael Nadal, dacă Djokovic nu va participa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 09:12
Data actualizarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 09:18

În timp ce Novak Djokovic este încă nehotărât dacă va face sau nu vaccinarea anti-COVID pentru a putea juca în ediția 2022 a Openului Australian, Rafael Nadal își continuă pregătirile fizice, având obiectivul de a fi apt de joc la startul primului turneu de mare șlem al anului viitor. 

Vorbind despre potențiala absență a liderului mondial de la Melbourne, turneul unde a prosperat în modul cel mai semnificativ, atingând o serie de 9 titluri câștigate într-un deceniu și jumătate, Andy Roddick a precizat că și-l imaginează pe Rafael Nadal făcând orice e nevoie pentru a lupta cu șanse reale la câștigarea titlului.

Roger Federer nu va participa la Australian Open. Novak Djokovic, în dubii


„Nu știm ce se va întâmpla în Australia. Nimeni, în afară de Novak, nu știe ce va face și dacă se va vaccina pentru a participa în Australia. Dacă nu o va face, oportunitatea e mare pentru Medvedev și Zverev. În plus, Rafa Nadal va face spume la gură ca să ajungă acolo și să câștige Slam-ul cu numărul 21,”
a declarat fostul număr 1 ATP, Andy Roddick, notează Tennis Head.

Rafael Nadal are un singur titlu câștigat la Australian Open, în 2009, acesta fiind singurul Grand Slam în care tenismenul spaniol s-a impus o singură dată. Miza mai mare însă e reprezentată de clasamentul all-time al câștigătorilor de turnee de mare șlem, care în momentul de față arată o egalitate perfectă între Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic.

Ce știm în momentul de față e că Roger Federer nu va participa la Australian Open 2022, din cauza stării fizice precare, iar Novak Djokovic oscilează în decizia sa de a se vaccina pentru a putea fi prezent la Melbourne. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!