VIDEO „Copilul de mingi mi-a luat racheta!” Premieră savuroasă în cariera lui Rafael Nadal, care a oferit faza zilei la Melbourne

rafael nadal Australian Open 2023 Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 08:10
Data actualizarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 07:49

Pățanie nemaiauzită, în primul tur al Openului Australian: Rafael Nadal a rămas fără racheta de joc. 

Moment bizar în primul set jucat de Rafael Nadal (36 de ani, 2 ATP) la Australian Open 2023. Campionul en-titre nu și-a mai găsit racheta pe care o lăsase pe banca sa de odihnă, după ce copilul de mingi a dus racheta greșită pentru a fi racordată. 

„Am nevoie de rachetă,” i-a comunicat Rafael Nadal arbitrului de scaun, după care s-a dus înspre loja sa și i-a anunțat pe membrii staff-ului: „Copilul de mingi mi-a luat racheta!”, a spus Nadal, amuzat de situație. 

Rafael Nadal, încurcat de un copil de mingi, în primul tur la AO 2023

Oficialul partidei l-a sunat imediat pe supervizorul turneului, pentru a-l informa în legătură cu motivul pentru care partida a fost întreruptă, preț de câteva minute. 

Nu a fost prima dată când Rafael Nadal a întâmpinat situații delicate cu copiii de mingi, în Australia. În timpul ediției din 2020, tenismenul iberic a lovit un copil de mingi în cap, la un retur nefericit. 

„A fost unul dintre cele mai înfricoșătoare momente pe care le-am trăit pe terenul de tenis. Mi-am făcut griji, pentru că am lovit-o în cap. A fost o minge rapidă. Mă bucur că ești bine acum, ești o fată grozavă!" declara atunci Rafa Nadal, în interviul oferit pe teren după meci.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!