Sorana Cirstea Aryna Sabalenka CTP tenis WTA Miami 2023 Tenis

„Cel mai bun meci al vieții ei!” CTP exultă după succesul uriaș al Soranei Cîrstea, obținut în dauna Arynei Sabalenka

Sorana Cîrstea, lăudată de Cristian Tudor Popescu pentru măiestria cu care a jucat în clipele de final ale partidei cu Aryna Sabalenka.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Martie 2023, 21:52
Data actualizarii: Miercuri 29 Martie 2023, 22:05

Ziaristul Cristian Tudor Popescu s-a declarat încântat de voleul de rever jucat de Sorana Cîrstea în ultimul game al partidei câștigate scor 6-4, 6-4, în detrimentul numărului 2 mondial, Aryna Sabalenka, în sferturile turneului WTA 1000 de la Miami.

Performanța uriașă a sportivei din România a fost salutată prin intermediul unei postări pe Facebook, prin care Cristian Tudor Popescu le amintește fanilor tenisului românesc că acest succes e doar anunțul unor viitoare meciuri mari din cariera Soranei Cîrstea. 

CTP: „Sorana învinge în cel mai bun meci al vieții ei în tenis, de până acum... căci, mai urmează!”

„Aikido Sorana!

Doamne, ce volé stop cu mână rece a pus Sorana la 0-30, în ultimul ghem, pe torpila Sabalenkăi! Preluând forța uriașă a mingilor bielorusei, ca într-o înfruntare Aikido, ducându-se cu anticipație acolo unde lovea adversara, servind excepțional, cu ași în momente cheie, și returnând cu calm serviciile violente ale campioanei Australian Open, Sorana învinge în cel mai bun meci al vieții ei în tenis – de până acum... Căci, mai urmează! E în semifinală la Miami!”, a scris jurnalistul Cristian Tudor Popescu, pe Facebook. 

Câștigătoarea meciului dintre Ekaterina Alexandrova și Petra Kvitova va fi următoarea adversară pe care Sorana Cîrstea o va înfrunta în penultimul act competițional, la Miami. 


Ana-Maria Brânză, despre dezvăluirile Soranei Cîrstea 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!