Daniil Medvedev ATP Indian Wells Tenis ATP Tenis

„Ăsta e hard doar pe hârtie!” Medvedev, enervat la culme de suprafața de joc, la Indian Wells

Daniil Medvedev, critic față de condițiile de joc din turneul ATP Masters 1000 de la Indian Wells, a avut o răbufnire în fața arbitrului de scaun. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 14 Martie 2023, 08:00
Data actualizarii: Marti 14 Martie 2023, 08:10

Daniil Medvedev (27 de ani, 6 ATP) a ajuns în optimile de finală ale turneului ATP Masters 1000 de la Indian Wells, însă tenismenul rus nu este deloc mulțumit de terenurile din California.

Fost campion al Openului American, Medvedev a revenit în SUA cu relativ succes, legând două succese, în fața americanului Brandon Nakashima (48 ATP) și a bielorusului Ilya Ivashka (85 ATP). 

Medvedev, către arbitrul de scaun: „Puteți să vă luați o pauză de 25 de minute.”

În turul secund, Medvedev l-a întrecut pe Ivashka, scor 6-2, 3-6, 6-1, dar nu înainte de a avea o criză de nervi pe teren, în timpul meciului. Rusul i-a transmis arbitrului de scaun că va merge la toaletă la fel de lent precum este terenul hard de la Indian Wells. 

„Voi face pipi la fel de lent cum e terenul ăsta. Deci, puteți să vă luați o pauză de 25 de minute. Terenul este lent, așa că merg încet, îmi iau tot timpul. Aceasta nu e o suprafață dură. E hard doar pe hârtie,” s-a plâns Daniil Medvedev pe teren, în fața arbitrului de scaun, în meciul cu Ilya Ivashka. 

După încheierea partidei, Daniil Medvedev a elaborat pe tema suprafețelor de joc, la conferința de presă. Al șaselea jucător al Planetei a apreciat situația, spunând că există doar zece jucători pe tabloul principal, care au calitatea de a se impune, în aceste condiții de joc. 

„Nu e ușor să joci aici, chiar dacă acest fapt se aplică tuturor. Sunt zece jucători care au calitate să joace bine aici, dar nu îi voi numi. Au abilitățile care să îi ajute. În rest, ceilalți luptă,” a adăugat Daniil Medvedev, conform Punto de break

În optimile de finală, Daniil Medvedev îl va avea ca adversar pe Alexander Zverev.


Victor Hănescu explică diferențele dintre Federer, Nadal și Djokovic: „Djokovic, destul de arogant și nepăsător față de ceilalți”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!