Turneul Campioanelor Aryna Sabalenka Caroline Garcia daria kasatkina Tenis WTA sexy Tenis

GALERIE FOTO Turneul Campioanelor pe covorul roșu! Cele mai sexy jucătoare prezente la turneul final al circuitului WTA

Aryna Sabalenka și Caroline Garcia au strălucit cel mai puternic la ceremonia tragerii la sorți a grupelor Turneului Campioanelor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Octombrie 2022, 08:40
Data actualizarii: Sambata 29 Octombrie 2022, 08:42

Cele opt jucătoare calificate la Turneul Campioanelor au făcut o impresie grozavă pe covorul roșu, înaintea tragerii la sorți. Liderul WTA, Iga Swiatek a dat tonul, cu o rochie fără mâneci, în timp ce Daria Kasatkina, Aryna Sabalenka și Caroline Garcia au strălucit cel mai puternic, bucurându-se cu mare grație de fiecare clipă petrecută în lumina reflectoarelor.

Swiatek, Gauff, Garcia și Kasatkina se vor confrunta în Grupa Tracy Austin, pe când Jabeur, Pegula, Sakkari și Sabalenka se vor lupta pentru cele două locuri de calificare în Grupa Nancy Richey. 

Finalistele US Open, Swiatek și Jabeur, favorite la câștigarea Turneului Campioanelor

Fiecare jucătoare va disputa o partidă contra celorlalte trei repartizate în aceeași grupă, urmând ca primele două jucătoare din fiecare grupă să se califice în faza semifinalelor. 

În prima zi a Turneului Campioanelor - ediție pentru care Simona Halep era în cărți, inclusiv în luna septembrie, înainte de divorț, operație și scandalul de dopaj - Jessica Pegula o va întâlni pe Maria Sakkari, iar Ons Jabeur va primi replica Arynei Sabalenka, bielorusa dovedindu-se, în timpul ceremoniei, cea mai dezinvoltă dintre cele opt jucătoare prezente la Fort Worth, Texas, SUA. 

Modifică setările cookies