Toni Nadal, uluit de superioritatea lui Carlos Alcaraz: „Îmi amintește de Roger Federer din 2004”

Toni Nadal Carlos Alcaraz Roger Federer Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 09 Iunie 2023, 10:31
Data actualizarii: Vineri 09 Iunie 2023, 10:30

Toni Nadal intuiește o probabilitate ridicată pentru scenariul în care Carlos Alcaraz va reuși să domine tenisul mondial, în următoarele sezoane. 

Forma actuală a lui Carlos Alcaraz îl impresionează pe Toni Nadal, care îl compară cu Roger Federer din anii 2000. „Spiritul său combativ îi permite să se adapteze la orice context,” spune fostul antrenor al lui Rafael Nadal

„Este încrezător și se află într-o formă excelentă, atât fizică, cât și tehnică. Îmi amintește de ascensiunea și superioritatea pe care Federer le-a arătat începând din 2003 și, mai ales, în 2004.

Toni Nadal anticipează supremația lui Carlos Alcaraz, în circuitul ATP

„Invincibilitatea sa a fost atât de copleșitoare, încât a trebuit să așteptăm apariția unei noi generații pentru ca Roger să se confrunte cu dificultăți. Simt că același lucru se va întâmpla, pentru o vreme, cu Alcaraz,” a adăugat Toni Nadal, potrivit Punto de break, ținând cont de cele 41 de titluri cucerite de Roger între 2003 și 2006.

Carlos Alcaraz s-a calificat în premieră în semifinalele competiției de la Roland Garros, fază competițională în care îl va întâlni pe Novak Djokovic, de două ori câștigător la Paris. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!