Tiriac ii enerveaza din nou pe Nadal si Federer! Nu aduce zgura albastra si la Bucuresti! Cum raspunde la atacurile celor doi SUPER CAMPIONI!

Autor: Sport.ro
Sambata 21 Aprilie 2012, 18:20
Tiriac ii enerveaza din nou pe Nadal si Federer! Nu aduce zgura albastra si la Bucuresti! Cum raspunde la atacurile celor doi SUPER CAMPIONI!

Tiriac a impus zgura albastra la Madrid, insa la turneul de la Bucuresti ramane cea rosie. Proprietarul turneului explica de ce a ales asta.

"La turneul de la Bucuresti, cand o sa avem posibilitatea sa platim o zgura albastra care este de 20 de ori mai scumpa decat zgura rosie, atunci sunt convins ca vom avea si la Bucuresti", a spus Ion Tiriac.

Fostul tenisman, care este si proprietarul turneului de la Madrid, a fost criticat de jucatorii Roger Federer si Rafael Nadal pentru decizia ca in acest an sa se joace pe zgura albastra. "Nadal si Federer sunt mari jucatori, mari personalitati, ii felicit ca au o opinie. Accept si respect opinia lor. Zgura mie mi se pare foarte albastra, a fost schimbata de sute de ori, a fost incercata de sute de ori pana am ajuns la acest rezultat. Este o treaba matematica, mingea pe teren se vede mai bine cu cel putin 15 la suta, iar la televizor se vede mai bine cu 25-28 la suta mai bine, adica galben pe albastru", a explicat omul de afaceri.

In ceea ce priveste BRD Nastase Tiriac Trophy, Tiriac a mentionat ca aceasta este cea mai puternica editie din istoria turneului de la Bucuresti. "Avem cel mai bun turneu pe care l-a avut Romania vreodata, pentru ca sunt prezenti 5 jucatori care au fost in primii 10 ai lumii, iar acum sunt in primii 20-30. Turneul de la Barcelona, care se desfasoara in acelasi timp, este un concurent redutabil, iar faptul ca suntem cu doua saptamani inaintea celui de la Madrid este bine pentru ca multi jucatori vor veni sa joace aici pe zgura. Sa castige cel mai bun si sper sa nu ninga", a afirmat Tiriac.

Proprietarul a mentionat ca este posibil ca turneul sa sara de la categoria 250 ATP la 500 ATP intr-un viitor apropiat. "Posibilitate exista pentru urcare la 500. Cei de la ATP se gandesc sa mai schimbe cate ceva, mai exact sa comaseze cateva turnee pentru ca sunt foarte multe. Iar daca si piata din Romania poate sustine un asemenea turneu de 500, prin care am trece cu inca un milion la costuri, s-ar putea intampla sa il avem destul de curand", a precizat Tiriac.

Sursa: Mediafax

Nelu Tătaru: "Ne apropiem de scenariul 4". Ar putea fi emisă o nouă ordonanţă militară
BRAT