Simona Halep ramane LIDER MONDIAL pana la sfarsitul anului! Pliskova, eliminata in semifinale de Wozniacki. Finala cu Venus Williams
Sambata 28 Octombrie 2017, 13:26

Simona Halep ramane LIDER MONDIAL pana la sfarsitul anului! Pliskova, eliminata in semifinale de Wozniacki. Finala cu Venus Williams

Simona Halep nu mai poate fi detronata de pe locul 1 WTA!

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

UPDATE 17.10 : Venus Williams a reusit la randul ei calificarea in marea finala de duminica dupa ce a invins-o in 3 seturi pe Caroline Garcia. 6-7, 6-2, 6-3.


Pliskova, singura amenintare pentru Halep a fost eliminata in semifinalele de la Singapore de catre Caroline Wozniacki in doua seturi, 7-6; 6-3. Daneza e prima finalista de la Turneul Campioanelor.

Karolina Pliskova avea nevoie de a castiga Turneul Campioanelor pentru a trece peste Simona Halep in clasamentul WTA. Ea a fost invinsa in doua seturi de Caroline Wozniacki, prima finalista de la Singapore.

In cealalta semifinala se intalnesc Venus Williams si Caroline Garcia, de la 14:30. Americancna e pe locul 5 in clasamentul WTA, in timp ce Garcia este locul 8 in clasament. Scorul dintre ele este 1-1 inaintea acestei partide.

Simona Halep este de trei saptamani pe locul 1 WTA. Ea a urcat in premiera pe aceasta pozitie la 9 octombrie, dupa finala jucata la China Open. Ea se va mentine pe locul I cel putin inca 11 saptamani.