Simona Halep Australian Open Caroline Wozniacki spital Tenis

SIMONA HALEP LA SPITAL // Reactia de ultima ora a organizatorilor de la Australian Open, dupa ce Simona a ajuns la perfuzii

Simona Halep a ajuns la spital azi-noapte, ea fiind internata timp de 4 ore din cauza deshidratarii excesive (DETALII AICI).

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Ianuarie 2018, 14:06
Data actualizarii: Duminica 28 Ianuarie 2018, 14:18

Organizatorii de la Australian Open reactioneaza dupa ce au fost criticati pentru faptul ca nu au tras acoperisul arenei Rod Laver la finala feminina de ieri, dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki. Acestia spun ca temperatura nu a trecut de pragul de 32.5 grade Celsius.

Tennis Australia a publicat un comunicat de presa, preluat de cotidianul britanic The Guardian, in care explica de ce au tras acoperitul la meciul Federer - Cilic.

"In timpul dupa amiezei, indicele de temperatura si umiditate a fost la 32.5 grade Celsius si a fost atent monitorizat. La ora 6:30 PM erau 32.7 grade Celsius. Fara o reducere dramatica a temperaturii, arbitrul a decis ca acoperisul sa fie tras. La ora 7:29 erau 32.5 grade Celsius, iar la 7:32, cand a inceput meciul, temperatura era de 32.6 grade Celsius.

Arbitrul a luat decizia bazandu-se pe expertiza calificata a Biroului de Meteorologie si a personalului medical.

Pe baza sugestiilor si a indicilor prezentati de WBGT, arbitrul si-a exersat puterea de decizie si a invocat temperatura extrema pentru tragerea acoperisului. In niciun alt moment al evenimentului temperatura de pe teren nu a mai atins pragul", se arata in comunicat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!