SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // "Care e problema? Pentru ca e romanca? Pentru ca nu-i inalta?" Navratilova vorbeste despre "ridicolul" la care e supusa Simona

Autor: Sport.ro
Vineri 26 Ianuarie 2018, 20:22

	SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // "Care e problema? Pentru ca e romanca? Pentru ca nu-i inalta?" Navratilova vorbeste despre "ridicolul" la care e supusa Simona

Simona Halep - Caroline Wozniacki, sambata, 10:30, LIVE PE WWW.SPORT.RO

Martina Navratilova a comentat intr-un interviu acordat publicatiei franceze Le Temps situatia privind colaborarea dintre Simona Halep si un sponsor tehnic. Legendara jucatoare, castigatoare a 18 Grand Slamuri, spune ca "e ridicol".

"Faptul ca Simona nu are sponsor e de neinteles si incredibil pentru mine, in sensul negativ al cuvintelor. Care e problema? Pentru ca este romanca? Pentru ca nu e inalta si blonda?", a spus Navratilova.

"Este ridicol! Nu stiu ce s-a intamplat cu Adidas... Ceea ce stiu este ca asta nu i s-ar fi intamplat niciodata unui barbat! Niciodata! Sunt sigura ca Simona va gasi un nou sponsor, dar faptul ca nu are unul e de neinteles.


Sper ca cei de la Adidas regreta acum. Iar daca Simona nu-si va gasi un sponsor, inseamna ca ceva este intr-adevar in neregula cu tenisul! Dar situatia actuala este deja... (...) Simona este o femeie remarcabila, cu o mare personalitate!

Este profesionista atat pe teren, cat si in afara lui, iar fanii o iubesc. Este genul de femeie pe care il vrem drept model pentru copiii nostri! Nu inteleg de ce nu s-a trezit inca nicio companie sa spuna: "Aceasta este sportiva pe care ne mandrim sa o sprijinim", a adaugat fosta mare jucatoare.

Astazi, El Pais a scris ca Simona Halep a primit o oferta din partea celor de la Nike, in valoare de 1.3 milioane euro pe an.

Interviu. De ce este România cu un pas în fața Italiei sau Spaniei în lupta cu covid-19
BRAT