Tenis

Rafael Nadal îi acuză pe anti-vacciniști de egoism: „Când vezi că lucrurile merg rău, cauți o soluție!”

Rafael Nadal a făcut o declarație tranșantă în legătură cu vaccinul anti-COVID. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Noiembrie 2021, 09:29
Data actualizarii: Sambata 13 Noiembrie 2021, 09:29

Rafael Nadal a revenit la antrenamente și face tot posibilul pentru a fi apt de joc în ediția 2022 a Openului Australian, fixată pentru perioada 17-30 ianuarie.

Cu o lună înainte de a juca la Mubadala World Championships, competiția neoficială organizată la mijlocul lunii decembrie în Abu Dhabi, Rafael Nadal a făcut o declarație puternică pe tema vaccinării, acuzând persoanele fără intenție de a se vaccina de egoism.

Rafael Nadal: „Ce știm cu siguranță e ceea ce ne poate face virusul, dacă nu suntem vaccinați.”


"Când vezi că lucrurile merg rău, cauți o soluție. Cu toții ne-am săturat de această pandemie, au fost doi ani complicați și mulți oameni au rămas fără persoane dragi, care au murit. Înțeleg că unii oameni nu vor să se vaccineze, dar mi se pare o decizie foarte egoistă. Cu toții am suferit mult de la începutul pandemiei.

Nu știm 100% ce efecte va avea acest vaccin în viitor, dar trebuie să avem încredere în medici. Ce știm cu siguranță e ceea ce ne poate face virusul, dacă nu suntem vaccinați. Situația din Spania este mult mai bună acum pentru că majoritatea oamenilor s-au vaccinat", a declarat Rafael Nadal pentru Marca.

Rafael Nadal ocupă locul 1, la egalitate cu Roger Federer și Novak Djokovic în clasamentul care numără succesele în turneele de mare șlem. Actualmente, toți cei trei tenismeni au în palmares 20 de trofee de Grand Slam. 

Modifică setările cookies