Pronosticul lui McEnroe inaintea SOCULUI din optimile Roland Garros: "Nu s-ar fi putut pozitiona mai bine". Cine e favorita
Luni 04 Iunie 2018, 14:36

Pronosticul lui McEnroe inaintea SOCULUI din optimile Roland Garros: "Nu s-ar fi putut pozitiona mai bine". Cine e favorita

Serena Williams si Maria Sharapova se intalnesc la Roland Garros, pentru prima lor confruntare directa din 2018, iar John McEnroe a facut un pronostic inainte de marele meci.
 

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Legendarul tenismen a declarat, dupa victoria Serenei Williams in fata Juliei Goerges, ca Sharapova nu putea sa-si aleaga un moment mai bun pentru a castiga, in sfarsit, in fata americancei.

"Sharapova nu s-ar fi putut pozitiona mai bine, ca sa aiba o sansa sa obtina, in sfarsit, o victorie impotriva Serenei", a declarat McEnroe.

Maria Sharapova are, pana in prezent, doar doua victorii in fata Serenei Williams, la Wimbledon 2004 si la Turneul Campioanelor, scorul confruntarilor directe fiind 19 - 2, in favoarea americancei.

Ambele campioane vin dupa absente din circuit - Serena a nascut, in timp ce Masha a fost suspendata pentru dopaj.Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”