Tenis

FOTO Primele efecte ale schimbărilor aduse de Patrick Mouratoglou, resimțite de Simona Halep: „E prima dată când zâmbesc făcând asta”

Simona Halep muncește din greu la antrenamente, la Academia de Tenis Mouratoglou, pentru a avea un sezon de zgură care să o readucă în top 10 WTA. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 12:00
Data actualizarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 12:03

Simona Halep și Patrick Mouratoglou s-au întors de la Monte Carlo la Academie, localizată în sudul Franței, la Biot, unde sportiva din România acumulează tot mai multe ore de pregătire fizică intensă, înaintea sezonului de zgură.

Absentă în lotul României convocat pentru barajul decisiv de Billie Jean King Cup, cu Polonia, Simona Halep experimentează noi senzații în timpul antrenamentelor intense făcute în sala de forță.

Simona Halep se antrenează din greu, cu zâmbetul pe buze, la Academia Mouratoglou

„E prima dată în viața mea când zâmbesc făcând acest exercițiu,” a scris Simona Halep în descrierea unui videoclip care o arată lucrându-și zona abdomenului cu mare sârguință, dar și cu relaxarea aferentă unei perioade scurte, dar neîncărcate de turnee. 

Patrick Mouratoglou și Simona Halep pregătesc un plus de agresivitate în jocul româncei, în vederea turneelor de zgură pe care sportiva din Constanța este programată să le joace în perioada următoare: WTA 1000 Madrid, WTA 1000 Roma și Roland Garros

„Dreams don't work if you don't do,” a scris Simona Halep pe Instagram, un citat care subliniază necesitatea muncii cotidiene care face posibilă realizarea unor visuri mărețe în viitor. 

„N-aș putea fi mai de acord,” a fost replica noului antrenor al Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, care i-a repostat Instastory-ul, completându-l cu acest mesaj. 

Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) țintește revenirea în top 10 WTA în 2022, dar a anunțat în această săptămână că își dorește câștigarea unui al treilea titlu de mare șlem, după Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019

Modifică setările cookies