Sorana Cirstea Ons Jabeur Tenis WTA WTA Adelaide Tenis

VIDEO Ons Jabeur, „show de magie” în meciul cu Sorana Cîrstea: lovitura à la Kyrgios care a lăsat-o mască pe româncă

Ons Jabeur a debutat în sezonul 2023 cu măiestria cu care i-a obișnuit pe fanii tenisului în anul anterior. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 17:15
Data actualizarii: Vineri 06 Ianuarie 2023, 15:20

Ons Jabeur (28 de ani, 2 WTA) a făcut spectacol în meciul câștigat în detrimentul Soranei Cîrstea (32 de ani, 45 WTA), scor 7-6 (3), 6-1, în faza optimilor de finală ale competiției WTA 500 de la Adelaide 1

După tiebreak-ul câștigat la trei, la finele a 53 de minute de joc, jucătoarea tunisiană și-a dezlănțuit creativitatea, în debutul setului secund. În al doilea game al manșei finale, Ons Jabeur a pus o scurtă imprevizibilă, la care Sorana Cîrstea a replicat cu un backhand adânc, pe centrul terenului. 

Ons Jabeur a făcut spectacol încă din primul meci jucat în noul an

Lovitura puternică a fost returnată impresionant de Jabeur, care nu s-a oprit acolo și a încheiat punctul, replicând unui voleu de forehand al Soranei Cîrstea tocmai printr-o lovitură cu spatele. 

Dibăcia numărului 2 mondial i-a impresionat pe australieni, o parte dintre aceștia ridicându-se în picioare pentru a aplauda reușita incredibilă a finalistei Wimbledon și US Open 2022. 

Pentru Sorana Cîrstea urmează Australian Open

Cu $11,145 mai bogată va părăsi Sorana Cîrstea întâia competiție a anului. Jucătoarea din Târgoviște va fi la Australian Open (16-29 ianuarie), unde este calificată direct pe tabloul principal. 

În 2022, Sorana Cîrstea a ajuns până în faza optimilor turneului de mare șlem din Melbourne, rundă în care a fost învinsă cu mare dificultate, în trei seturi, de către Iga Swiatek

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!