Camila Giorgi Camila Giorgi sexy Tenis WTA sexy Tenis

GALERIE FOTO Nu se încheie anul fără artificii! În ce ipostaze a putut să apară Camila Giorgi tocmai de ziua ei

Camila Giorgi nu a spus „La revedere!” anului 2021 până ce nu a făcut o nouă ședință foto incendiară. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 11:25
Data actualizarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 11:22

Explozivitatea Camilei Giorgi nu mai reprezintă o noutate pentru fanii tenisului, dar sportiva din Italia găsește mereu noi modalități prin care să își surprindă plăcut urmăritorii.

Urmărită de peste 500,000 de persoane pe Instagram, Camila Giorgi a împlinit 30 de ani în data de 30 decembrie și le-a mulțumit fanilor pentru urări postând o serie de imagini în care își prezintă noua lenjerie intimă.

Camila Giorgi a împlinit 30 de ani în data de 30 decembrie


La începutul lunii decembrie, Camila Giorgi s-a relaxat la plajă în Miami, dar s-a întors pentru sărbători la Florența, unde petrece clipe liniștite alături de familie, înainte de a pleca înspre Australia.

Camila Giorgi a încheiat sezonul 2021 pe un trend ascendent, câștigând la Montreal primul său titlu de calibru WTA 1000. Actualmente număr 33 WTA, Giorgi are șanse mari la un traseu favorabil în prima săptămâna a Openului Australian.

În urmă cu 11 luni, Camila Giorgi se acomoda în carantina de 14 zile din Australia pozându-se în camera sa în lenjerie sexy, spre marea surprindere a publicului său de pe rețelele sociale. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!