Tenis

Novak Djokovic, subiectul glumei zilei în România: cele mai bune meme-uri făcute despre situația sârbului în Australia

Evenimentele haotice care s-au întâmplat în ultimele 24 de ore la Melbourne au iscat o avalanșă de meme-uri pe rețelele sociale. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 13:45
Data actualizarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 14:59

Povestea fără sfârșit a sosirii liderului ATP, Novak Djokovic în Australia motivată de o scutire medicală a dat prilejul unei avalanșe de meme-uri publicate pe rețelele sociale. 

În seara zilei de miercuri, 5 ianuarie, planeta Twitter Tennis a reacționat subit la evenimentele haotice întâmplate în aeroportul Tullamarine din Melbourne, unde Novak Djokovic a fost reținut timp de 9 ore, interval în care a fost închis într-o cameră și păzit de polițiștii de frontieră.

În condițiile date, a plouat cu glume corelate cu coperta celebrului film „The Terminal,” fața lui Novak Djokovic fiind editată peste expresia lui Tom Hanks. 

În plus, alți utilizatori ai platformei Twitter au publicat porțiuni dintr-o reclamă filmată de mult de Novak Djokovic, în care mimează lovirea cu racheta a mai multor persoane la rând, devenind un personaj desprins din filmele James Bond.  

Adeverința de scutire invocată de Djokovic, gluma zilei în România

Nici românii nu au stat deoparte de fenomenul meme-urilor adresate lui Novak Djokovic, ci dimpotrivă au demonstrat creativitate, publicând o adeverință de scutire utilizată în dese rânduri de copii la orele de sport.

De această dată, adeverința a fost completată cu datele numărului 1 ATP, iar motivul invocat a stârnit râsetele persoanelor care asistă fără implicare emoțională la acest eveniment. 

Nu în ultimul rând, pagina „Memărie” a postat un mesaj „Sunt fan Djokovic” urmat de steaguri roșii, ironizându-i pe fanii sârbului, în timp ce australienii au recurs la un meme template din desenul Spiderman pentru a face haz de necazul produs de neînțelegerile dintre instituții: Guvernul federal, guvernul statului Victoria și Federația Australiană de Tenis.  

În tot acest timp și până luni, 10 ianuarie, fanii tenisului vor continua să se gândească dacă mingea a prins linia sau va cădea în afara... Australiei!

Modifică setările cookies