GALERIE FOTO Nimeni nu se aștepta! Ce a putut să posteze Bianca Andreescu înainte de meciul cu Jaqueline Cristian de la Wimbledon

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Iulie 2024, 14:55
Data actualizarii: Luni 01 Iulie 2024, 14:57

Jaqueline Cristian și Bianca Andreescu se duelează luni, după ora 18:30, pe iarba de la Wimbledon. 

Bianca Andreescu și Jaqueline Cristian se întâlnesc într-unul dintre cele mai tari meciuri ale primei zile de turneu, la Wimbledon.

Înaintea startului celui de-al treilea turneu de mare șlem al anului, sportiva canadiană cu părinți români și-a surprins audiența pe Instagram și a postat o imagine în care se arată purtând un tricou pe care e imprimat o fotografie cu Rafael Nadal din perioada sa de afirmare în tenisul mare.

Bianca Andreescu, postare intrigantă înainte de meciul cu Jaqueline Cristian

Fostă campioană la US Open, în 2019, Bianca Andreescu are în comun cu Rafael Nadal faptul de a fi devenit câștigătoare de turneu major încă de la o vârstă fragedă.

Andreescu avea doar 19 ani când s-a impus la New York, aceeași vârstă pe care o avea și Nadal, în 2005, când a devenit campion de Grand Slam. 

Ipostaza în care Bianca Andreescu și-a făcut acest selfie, scoțându-și limba, i-a intrigat pe fani, care au început să se gândească dacă, în vreun fel, gestul i se adresează româncei Jaqueline Cristian ori unei alte adversare pe care canadianca ar putea să o întâlnească la WImbledon în acest an. 

Bianca Andreescu a suferit operații estetice

Sportiva canadiană cu părinți români și-a intrigat fanii prin operațiile estetice la care a recurs în perioada recentă. Afișată în public pentru prima dată, Andreescu i-a surprins neplăcut pe mulți dintre urmăritorii săi. 

„Cine ești? Erai atât de frumoasă!”, s-a întrebat un fan, în timp ce altul a întrebat-o direct: „Ce s-a întâmplat cu fața ta, ți-ai făcut operații?”.

„Unde e Bianca în aceste imagini?”, s-a întrebat un fan, în timp ce un alt utilizator nu s-a ferit de cuvinte mai dure: „Și eu m-am gândit tot la asta. Atât de urât!”, a comentat acesta.

Campioana US Open 2019, chestionată de urmăritori, pe Instagram

„Hei, să știi că n-aveai nevoie de botox,” i-a spus un alt suporter. „Potoliți-vă cu operațiile!”, a îndemnat un urmăritor al Biancăi Andreescu, pe Instagram. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!