Tenis

Nick Kyrgios, o noua declaratie controversata! Australianul nu se dezminte si uimeste din nou lumea tenisului! "Ii vorbesc despre rahatul asta tot timpul!"

Kyrgios a vorbit despre situatia lui Andy Murray.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Ianuarie 2019, 14:43
Data actualizarii: Duminica 13 Ianuarie 2019, 14:55

Nick Kyrgios se afla din nou in centrul atentiei pentru o declaratie pe care a facut-o dupa ce bunul sau prieten, Andy Murray, a anuntat ca se va retrage din tenis.

Australianul in varsta de 23 de ani, cunoscut deja pentru gesturile si declaratiile lui extravagante, a surprins pe toata lumea cand a spus intr-un interviu ca Andy Murray (3 turnee de Grand Slam) e mult mai bun decat Novak Djokovic (14 turnee de Grand Slam).

"Nu mi-a fost niciodata teama de Rafa sau Roger asa cum mi-a fost de Andy Murray. Stiam ca jocul lui este mult mai periculos pentru mine, stiam ca nu pot juca raliuri prea lungi cu Andy, stiam ca nu pot rezista in fata lui. Eu mereu ii spun. Ma uit la Djokovic, ma uit la cate turnee de Grand Slam a cucerit, la rezultatele lui si ma gandesc... mereu ii spun lui Andy: <Omule, esti mult mai bun decat Djokovic, ar trebui sa ai o cariera mai buna!> ii vorbesc despre rahatul asta tot timpul", a declarat Kyrgios la Melbourne.

De asemenea, australianul si-a exprimat dorinta de a juca alaturi de Andy la dublu inainte ca acesta sa se retraga: ”Ar fi tare sa joc cu el la dublu macar o data. Stiu ca proba de simplu este o prioritate pentru el, dar nu poti sti nicioadata. Poate se va intampla la Wimbledon daca organismul lui rezista”, a mai spus Kyrgios.

Modifică setările cookies