Nadal si Federer s-au ALIAT impotriva lui Ion Tiriac: "E lipsa de respect ce face el!" REPLICA miliardarului roman:

Autor: Sport.ro
Duminica 15 Aprilie 2012, 13:23

	Nadal si Federer s-au ALIAT impotriva lui Ion Tiriac: "E lipsa de respect ce face el!" REPLICA miliardarului roman:

Ce doi jucatori uriasi din tenis sunt revoltati impotriva unei decizii luate de Tiriac, proprietarul mai multor turnee mari din circuitul mondial.

Decizia lui Tiriac de a pune zgura albastra pe turnee istorice precum cel de la Madrid l-a infuriat pe Rafa Nadal, care sustine ca aceasta culoare incalca traditia in Spania.

"Este o rusine ce face acest om! O lipsa de respect fata de traditia si istoria acestei arene. Inca mai sper ca nu voi fi nevoit sa joc pe o zgura de culoare albastra", a afirmat Rafael Nadal pentru Tennis Temple.

Federer il sustine pe rivalul sau. "Este o poveste lunga, dar este trist ca jucatorii sunt nevoiti sa joace pe o suprafata pe care nu o agreaza. Rafael Nadal trebuie sa lupte. Nu se poate asa ceva tocmai la el in tara", a comentat si Roger Federer.

Tiriac nu e impresionat si spune ca schimbarea culorii de la zgura ii ajuta pe spectatori. "Nadal si Federer sunt jucatori grozavi. Le respect opinia, dar nu trebuie sa o accept. Este un sport care a existat timp de o suta de ani si care sper sa mai existe inca 100 de ani. Sunt sigur ca atunci cand vor juca pe aceasta zgura vor ajunge la concluzia potrivita. Am petrecut mult timp gandindu-ma la aceasta idee, la modul in care putem sa facem lucrurile mai bune nu doar pentru jucatori, ci si pentru spectatori", a afirmat Tiriac.

Coronavirus România, LIVE UPDATE 7 aprilie. 15 decese anunțate marți, bilanțul ajunge la 197 de morți
BRAT