Tenis

Monica Seleș crede în „super-mama” Serena Williams: „Vreau să revină și să câștige al 24-lea Grand Slam”

Monica Seleș se bucură de imprevizibilitatea tenisului feminin actual, dar are o dorință, aceea de a o vedea pe Serena Williams încercând încă o dată câștigarea titlului de mare șlem cu numărul 24. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Aprilie 2022, 13:03
Data actualizarii: Luni 25 Aprilie 2022, 12:56

De nouă ori campioană în turneele de mare șlem, Monica Seleș își dorește o revenire a Serenei Williams (40 de ani) în circuitul WTA. 

La un singur trofeu de Grand Slam în spatele ocupantei locului 1 în ierarhia all-time, Margaret Court, Serena Williams și-a extins activitatea în domeniul afacerilor și, din spusele antrenorului Patrick Mouratoglou, nu plănuiește o revenire în viitorul apropiat pe terenul de tenis.

Monica Seleș: „Când mă uit pe un tablou, nu am idee cine o să câștige. Toată lumea poate bate pe oricine.”

Seleș vrea să o vadă însă pe Serena Williams revenind încă o dată, pentru ca aceasta să încerce egalarea recordului istoric. Cu 23 de titluri de mare șlem în palmares, Serena are 4 finale de Grand Slam pierdute consecutiv, ultimul trofeu de acest calibru venind în urmă cu 5 ani, la ediția 2017 a Openului Australian. 

„Egoist gândindu-mă, sper ca Serena Williams să revină. Cred că ar fi grozav să o vedem urmărind acel record, la fel cum îi vedem făcând pe Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic.

Ca fostă jucătoare, mi se pare incredibil ce face. N-aș vrede că e posibil. Barierele depășite de Serena Williams au fost imense, atât pe teren, cât și în afara terenului. 

Faptul că a născut o fetiță, după care a revenit pe teren, a fost fantastic. Tenisul feminin e grozav, la ora actuală. Când mă uit la un tablou, nu am nicio idee referitoare la jucătoarea care va câștiga turneul. 

Sunt foarte apropiate valoric, oricine poate câștiga orice turneu. Cred că e minunat pentru sport, oferă motivație tuturor jucătoarelor,” a declarat Monica Seleș pentru Sportskeeda. 

Modifică setările cookies