Legătura dintre Toni Iuruc și acuzele primite de Simona Halep

Simona Halep a fost subiectul unor declarații intrigante făcute de câțiva fani ai tenisului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Mai 2023, 12:12
Data actualizarii: Duminica 28 Mai 2023, 12:12

Fostul soț al Simonei Halep, Toni Iuruc s-a ferit să comenteze situația delicată a dublei campioane de Grand Slam din România, în continuare suspendată provizoriu din tenis de către Agenția Internațională a Integrității în Tenis. 

„Nu am nicio calitate să comentez. Are oameni specializați lângă ea. Ea știe cel mai bine ce face. Este singurul lucru pe care pot să-l spun”, a declarat Toni Iuruc, potrivit Cancan. 

Declarația lui Toni Iuruc a iscat multe comentarii intrigante la adresa Simonei Halep

Declarația, preluată pe Twitter de diverse pagini, a atras mai multe comentarii cel puțin intrigante, la adresa urmăritorilor Simonei Halep. 

„Toni e un șmecher,” „Nu prea o susține,” „Cu alte cuvinte: e o trișoare,” „S-ar putea să fie el care a dopat-o?”, „Ce a declarat e realmente nefolositor,” au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de utilizatori străini, pe tema fierbine a circuitului WTA. 

În noiembrie, Toni Iuruc era mai încrezător în șansele Simonei Halep de a scăpa

În a doua lună de la momentul suspendării Simonei Halep, Toni Iuruc se declara mult mai încrezător în șansele Simonei Halep de a scăpa de suspendare.

„Oamenii au o strategie de apărare de top, nu vreau să zic ceva care ar putea să înrăutățească situația… Un gând bun, normal, ca orice om, ca orice român, dar doar atât. Are o echipă de avocați. De la un anumit nivel încolo, ea este singura care poate să răspundă.

Nu ne jucăm, sunt chestii serioase. Noi, ce-am avut de zis am zis. De la început am susținut-o cu toată dragostea, dar de acum încolo treaba e mult mai serioasă. Trebuie ca doar ea și cu echipa de avocați, conform strategiilor, să comunice. Restul, de pe lângă, ar trebui să-i lăsăm pe ei în pace, să-și facă treaba”, preciza atunci Iuruc. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!