Kyrgios nu glumește! Câte Grand Slam-uri crede că va mai câștiga Djokovic: ipoteză incredibilă

Australian Open 2023 Nick Kyrgios Novak Djokovic Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 10:35
Data actualizarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 10:34

Nick Kyrgios are o părere clară referitoare la viitorul lui Novak Djokovic în turneele de mare șlem. 

Dacă în aceste momente mulți dintre fanii tenisului se întreabă dacă Rafael Nadal sau Novak Djokovic va fi tenismenul cu cele mai multe titluri de mare șlem cucerite, la finalul carierelor celor doi, finalistul Wimbledon 2022, Nick Kyrgios are o părere clară și diferită de cea a majorității.

Tenismenul din Canberra crede că sârbul „va ajunge cu ușurință la 28” de trofee în turneele majore, potrivit unei postări publicate imediat după ce „Nole” a câștigat finala Australian Open 2023, 3-0 la seturi, în fața grecului Stefanos Tsitsipas.

Nick Kyrgios: „Va ajunge la 28 de titluri de mare șlem, lejer.”

„Haha, v-am spus. Am creat un monstru. Felicitări, Novak. Am stat pe canapea și m-am bucurat de întregul spectacol. Savurează fiecare parte din această victorie,” a fost mesajul transmis de Nicholas Krygios lui Novak Djokovic.

Novak Djokovic și Rafael Nadal se află la egalitate, la 22, în clasamentul istoric care numără titlurile de mare șlem câștigate în tenisul masculin. Nadal este cel mai titrat jucător din istoria turneului de la Roland Garros, cu 14 victorii, în timp ce Djokovic, cel mai bun din istoria competiției din Melbourne, cu 10 succese. 

Victor Hănescu explică diferențele dintre Federer, Nadal și Djokovic: „Djokovic, destul de arogant și nepăsător față de ceilalți”

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!