Nick Kyrgios Carlos Alcaraz Daniil Medvedev Roland Garros 2023 Tenis ATP Tenis

Kyrgios îi invită la calm pe cei care îl văd invincibil pe Alcaraz: „Așa ziceam și despre Medvedev”

Nick Kyrgios nu îl vede invincibil pe Carlos Alcaraz, în ciuda faptului că nu vede vreo slăbiciune în jocul său actual. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 08 Iunie 2023, 17:06
Data actualizarii: Joi 08 Iunie 2023, 16:59

Nick Kyrgios apreciază forma extraordinară arătată de Carlos Alcaraz, în ediția 2023 a turneului de la Roland Garros, dar nu crede în perspectivele fanilor care îl văd invincibil pe tenismenul iberic. 

Nick Kyrgios: „Nu zic că văd vreo slăbiciune în jocul lui Alcaraz, dar va părea invincibil doar până când cineva i le va expune.”

„Ce slăbiciuni văd fanii tenisului în jocul lui Carlos Alcaraz?” a fost întrebarea pusă de un jurnalist pe Twitter, notează Sportskeeda

Nicholas Kyrgios nu a evitat ocazia și a răspuns: „Am spus lucruri similare despre Medvedev, odată. Nu zic că văd vreo slăbiciune, dar va părea invincibil doar până când cineva i le va expune,” a punctat Kyrgios, considerând că este doar o chestiune de timp până când încrederea și forma tânărului jucător din Murcia vor vedea un regres. 

Alcaraz l-a învins pe Tsitsipas în două ore și douăsprezece minute

Carlos Alcaraz (20 de ani, 1 ATP) a jucat un tenis extraordinar în sfertul de finală al turneului de la Roland Garros, câștigat în minimum de seturi în detrimentul numărului 5 mondial, Stefanos Tsitsipas (24 ATP), scor 6-2, 6-1, 7-6 (5). 

Doar 2 ore și 12 minute a durat partida din faza ultimilor opt, cu mențiunea că Alcaraz a risipit un avantaj de trei game-uri, în setul trei, în care a condus cu 6-2, 6-1, 5-2, dar nu a reușit să încheie partida în mai puțin de o oră și patruzeci de minute.

  • 6 break-uri și 36 de lovituri direct câștigătoare a reușit Alcaraz, în sfertul cu Tsitsipas. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!