GALERIE FOTO John McEnroe, de partea Emmei Răducanu: „Nu câștigi un Grand Slam din noroc!”

emma raducanu John McEnroe Tenis WTA Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 08 Februarie 2023, 14:45
Data actualizarii: Miercuri 08 Februarie 2023, 14:45

John McEnroe așteaptă cu nerăbdare o potențială revenire puternică a Emmei Răducanu, la nivelul de joc arătat în timpul US Open 2021. 

Emma Răducanu (20 de ani) a coborât șaptezeci de locuri în clasamentul WTA, din vara anului trecut, când a ocupat cea mai înaltă poziție în ierarhia mondială, a zecea. 

Sportiva din Marea Britanie cu tată român - campioană la US Open 2021 - beneficiază de încrederea acordată de fostul mare tenismen american, John McEnroe. Acesta nu crede că vreo câștigătoare de turneu de mare șlem este norocoasă și speră la o revenire puternică din partea Emmei Răducanu, în circuitul WTA. 

John McEnroe: „Emma Răducanu e o jucătoare măreață, care poate să revină.”

  • Emma Răducanu a câștigat US Open 2021 deși a pornit din calificări. A legat zece victorii fără set pierdut.

„Cred că ultimul an a fost copleșitor pentru ea. A trecut prin multe schimbări, în viața ei, iar acum a avut probleme cu accidentările. Toată lumea din tenis speră că poate accepta ce i se întâmplă și că va reveni la nivelul de joc arătat la US Open. 

Vrem să o vedem concurând și bucurându-se de provocările din fața ei. Dacă va face aceste lucruri, sunt sigur că poate să aibă un an grozav. Asta vrem cu toții să vedem. Să fim clari: nu câștigi un Grand Slam din noroc. E o jucătoare măreață și poate să revină, provocându-și rivalele din nou,” a declarat John McEnroe, potrivit Punto de Break

În primul turneu de mare șlem al anului 2023, Openul Australian, Emma Răducanu a fost eliminată de Cori Gauff, în turul secund. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!