GALERIE FOTO Iubita lui Tommy Paul face ravagii la Australian Open: e fotomodel și are peste 600,000 de urmăritori

Australian Open 2023 Novak Djokovic Tenis ATP Tommy Paul Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 10:10
Data actualizarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 11:22

Tommy Paul îl întâlnește pe Novak Djokovic în semifinalele Openului Australian, ediția 2023. 

Paige Lorenze a întors toate privirile în Arena Rod Laver, în timpul sfertului de finală câștigat de Tommy Paul (25 de ani, 35 ATP), în detrimentul compatriotului Ben Shelton.

Iubita tenismenului american este fotomodel și are peste 600,000 de urmăritori pe Instagram și TikTok. Paige Lorenze conduce o companie de îmbrăcăminte, intitulată Dairy Boy. 

Tommy Paul, însoțit de Paige Lorenze, la Australian Open 2023

Mare pasionată de schi, Paige Lorenze a afirmat că acest sport a format-o în viață. Actualmente, Paige îl însoțește bucuroasă pe Tommy Paul, care va juca semifinala Australian Open împotriva lui Novak Djokovic. Este prima semifinală de Grand Slam jucată de american. 

„Schiul m-a format pentru că a trebuit să învăț, încă din tinerețe, să ofer prioritate vieții mele. M-a învățat cum să fiu puternică atât psihic, cât și fizic, dar și cum să depășesc dezamăgirile și să înfrunt aversitatea și accidentările. Am învățat să mă apăr singură, să fiu independentă și să ies din zona mea de confort, inclusiv în condiții extreme,” a declarat Lorenze Paige, notează SportFair

Tommy Paul primește replica lui Novak Djokovic, în semifinalele Openului Australian, vineri, 27 ianuarie, după ora 10:30. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!