Novak Djokovic Novak Djokovic copii Tenis ATP Turneul Campionilor Tenis

VIDEO Fiica lui Novak Djokovic, Tara, a încăput în trofeul câștigat de sârb la Turneul Campionilor: imaginile care s-au viralizat

Novak Djokovic este un familist convins, iar bucuria câștigării Turneului Campionilor a oferit imagini memorabile fanilor săi. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 21 Noiembrie 2022, 09:50
Data actualizarii: Luni 21 Noiembrie 2022, 11:07

Finalul lunii noiembrie a fost de vis pentru Novak Djokovic (35 de ani, 5 ATP). Tenismenul sârb nu doar că a câștigat cel mai mare premiu financiar din istoria tenisului - peste $4,7 milioane - dar a reușit să încheie Turneul Campionilor cu victorii pe linie, prilej cu care a sărbătorit alături de copiii săi, Stefan și Tara, în vârstă de 8, respectiv 5 ani. 

Fiica multiplului campion de Grand Slam, Tara a urmărit desfășurarea partidei alături de mama sa, Jelena, care a adus-o, după încheierea meciului, la vestiare. Acolo, Novak Djokovic a făcut un experiment reușit de imagine, urcând-o pe micuța Tara în trofeul uriaș cucerit la Torino.

Novak Djokovic a sărbătorit alături de familie victoria de la Torino

Tara s-a amuzat copios, iar imaginile cu Novak Djokovic îmbrățișându-și copiii, la final de meci, au consfințit încheierea de bun augur a unui sezon în care sârbul și familia lui s-au regăsit în mai multe ipostaze neplăcute, inclusiv episodul din Australia. 

„Nu mă gândesc la modul în care vreau să-mi închei cariera sau cum să o fac. Acum, lucrurile merg bine, dar niciodată nu știi ce se va întâmpla. Copiii mei au opt, respectiv cinci ani, cresc. Poate că vor avea cerințe diferite în viitor, și va trbeui să mă gândesc la asta,” a spus Novak Djokovic, după finala câștigată în defavoarea norvegianului Casper Ruud, scor 7-5, 6-3. 

Djokovic a devenit câștigător al Turneului Campionilor pentru a șasea oară și întâia dată, din 2015 încoace. Sârbul a egalat recordul lui Federer, care deține, la rândul său, șase trofee de campion al acestei întreceri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!