FOTO Fără cuvinte! Gestul incredibil făcut de Nick Kyrgios pe patul de spital, după operația suferită la genunchi

Nick Kyrgios Australian Open 2023 Nick Kyrgios operatie Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 08:15
Data actualizarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 08:25

Nick Kyrgios a avut o modalitate inedită de a le transmite gânduri bune fanilor și susținătorilor săi. 

Nick Kyrgios (27 de ani, 21 ATP) s-a retras din ediția 2023 a Openului Australian din cauza unei micro-rupturi a meniscului. 

„Sunt extrem de dezamăgit. E brutal, nu mi-a fost ușor să primesc vestea,” a spus Nicholas Kyrgios, care a rămas inclusiv în acest an fără șansa de a-și îmbunătăți cea mai bună performanță atinsă vreodată la Melbourne - sfertul de finală, bifat în 2015. 

Nick Kyrgios, reacție „de cartier” după operația suferită la genunchi

Acuzat de Boris Becker că nu a părut accidentat cu trei zile înaintea startului turneului, când a jucat un meci caritabil, alături de Novak Djokovic, Nick Kyrgios a publicat, după operație, o imagine care poate fi interpretată drept o replică la adresa fostului tenismen german.

Jucătorul din Canberra a arătat un gest golănesc pe rețelele de socializare, opus mesajului călduros, prin care i-a asigurat pe fani că va face tot posibilul pentru a-și atinge din nou potențialul maxim, iar prietenilor le-a mulțumit pentru susținere.

„Operația s-a terminat. O să fac tot ce pot pentru a reveni la potențialul meu maxim. Pentru toate persoanele care mă susțin cu adevărat, vă iubesc!” a scris Nick Kyrgios, atașând această descriere imaginii în care arată degetul mijlociu. 

Accidentarea la genunchi l-a împiedicat pe Nick Kyrgios să încerce apărarea titlului de campion cucerit alături de Thanasi Kokkinakis, în 2022, în proba de dublu masculin. 


Victor Hănescu explică diferențele dintre Federer, Nadal și Djokovic: „Djokovic, destul de arogant și nepăsător față de ceilalți”

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!